Skocz do zawartości

[tani hosting] + działalność gospodarcza

lieszek

Rekomendowane odpowiedzi

Tak ale czy ktoś się zastanawiał jak zaczynało home.pl. Z tego co wiem to od 1 serwer na których tez mieli kłopot problem konkurencje to dzięki przetrwaniu zyskali klientów oraz doświadczenie. Nawet home.pl zaczynało jak dzisiaj różnych nowych hostingów to lata doświadczeń i nauki sprawiło ze odnieśli tak wysoki sukces. Nie zapominajmy o tym !!

Usługi internetowe – www.netial.pl Gwarancja jakości !!

Tak ale czy ktoś się zastanawiał jak zaczynało home.pl. Z tego co wiem to od 1 serwer na których tez mieli kłopot problem konkurencje to dzięki przetrwaniu zyskali klientów oraz doświadczenie. Nawet home.pl zaczynało jak dzisiaj różnych nowych hostingów to lata doświadczeń i nauki sprawiło ze odnieśli tak wysoki sukces. Nie zapominajmy o tym !!

Tyle, że home od początku prowadziło swoją działalność - wyrabiało sobie renomę - a nie korzystając z kogoś, a po drugie oni zawsze czymś się wyróżniali i dlatego osiągnęli to co osiągnęli czyli spory sukces. Na pewno było im łatwiej niż obecnie bo trafili na taki okres gdzie nie było zbyt dużej konkurencji.

Dziś pozyskanie dużej ilości klientów jest możliwe tylko poprzez dobrą jakość usług, liczenie się ze zdaniem klienta/klientów, byciem elastycznym wobec klientów. Home.pl w tej chwili może pozwolić sobie na to aby przebierać w klientach jak w ulęgałkach ale coś takiego dla dopiero zaczynających nie jest dobre.

Oczywiście ze home.pl ma działalność gospodarczą to podstawa. A rozumienie dla mnie tani hosting to oferta która ma na celu przyciągniecie danego grona klientów np. początkujących webmasterów ludzi prywatnych którym wystarczy dane opcje w ofercie.

Tani hosting nie musi od razu być do nie czego może być na wysokim poziomie według mnie

Usługi internetowe – www.netial.pl Gwarancja jakości !!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności