Skocz do zawartości

Witam

T-Web

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich użytkowników forum. Generalnie jestem programistą, rok temu przypadkowo zostałem wciągnięty w pozycjonowanie, SEO. Bywałem już wcześniej na tym forum, od niedawna działam na własny rachunek - jeśli ktoś szuka dobrego programisty z pojęciem o SEO, wie gdzie takiego szukać :)

czy mi się wydaje czy też chwalenie się robieniem Linkorna to antyreklama? :)

Jestem programistą, dostałem zlecenie, pracowałem nad nim, napisałem, oddałem do użytku, zajmowałem się obsługą. Jak napisałem, skończyłem opiekować się tym systemem w drugiej połowie 2006 roku (do tego czasu system działał poprawnie, bez większych awarii). Nie mam nic wspólnego z działaniem systemu po tym czasie - a nawet przestałem orientować się, co z nim się dzieje (aczkolwiek słyszałem o zamieszaniu z bezpieczeństwem, itp. - gdybym opiekował się wtedy systemem, problemów nie byłoby żadnych).

Mówisz o antyreklamie - podkreślę, że nie jestem związany z (anty)marketingiem dotyczącym tego systemu - a jeśli chodzi o negatywne kojarzenie LinkORNa, to na pewno masz na myśli kontrowersyjne działania administratorów systemu - a to nie była moja działka. Tyle z mojej strony, myślę, że zrozumiale przedstawiłem sytuację.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności