Skocz do zawartości

Dodawarka do Presell Page

sorrow

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 120
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Musi być unikalne na razie nie wyświetla błędu iż taki user jest muszę dorobić

A jeszcze mały buq z e-mailami się wkradł kurkę

Jak będziecie chcieli widzieć wordpresy po dodaniu to wybierzcie z paska segregacji "Dodaj wpis"

Musi być unikalne na razie nie wyświetla błędu iż taki user jest muszę dorobić

A jeszcze mały buq z e-mailami się wkradł kurkę

Jak będziecie chcieli widzieć wordpresy po dodaniu to wybierzcie z paska segregacji "Dodaj wpis"

Fajna była by opcja zaznaczenia, że już dodałem do jakiegoś preselka artykuł.

Link powinien być podkreślony ja na razie jutro dorobię opcje dodawania komentarzy do precli

Co do wordpresów to rejestracja szwankuje do jutra rana powinno działać gdy już system zarejestruje się etc będzie przycisk do wordpresa automatycznie wtedy loguje po kliknięciu na konto użytkownika oraz przechodzi do strony gdzie można tworzyć nowy wpis. Email w profilu jest zmieniany na ten który był użyty przy rejestracji w dodawarce

Link powinien być podkreślony ja na razie jutro dorobię opcje dodawania komentarzy do precli

Co do wordpresów to rejestracja szwankuje do jutra rana powinno działać gdy już system zarejestruje się etc będzie przycisk do wordpresa automatycznie wtedy loguje po kliknięciu na konto użytkownika oraz przechodzi do strony gdzie można tworzyć nowy wpis. Email w profilu jest zmieniany na ten który był użyty przy rejestracji w dodawarce

Czy dodajesz czały czas nowe Pressele, a jeśli tak to jak dużo?

Spis będzie uaktualniany co jakiś czas tak samo konta do nich:

Dla twojego użytkownika powinny już być gotowe pierwsze wordpressy

sebus***

Rejestracja idzie dosyć wolno mogę jak na razie pobierać tylko jeden e-mail na sekundę a w skrzynce jakieś 400 :D

Zaraz włączę sesje dla dawi*** :)

No super, tylko całe to apelowanie o unikalną treść można teraz sobie wsadzić. Oj będzie spamu i wszystkie precle będą tą samą treść miały. W katalogu to ok, bo wpisy tworzące stronę są wymieszane. W preclach każdy wpis to osobna strona. Precle do piachu pójdą.

Mi sie bardzo podoba wyszukiwarka synonimow... np. dla slowa 'kobieta':

bladź, dziwka, jawnogrzesznica, kobieta homoseksualistka, kobieta kobieta kobieta, pastuch

pastuch? :D

...

Panowie, litosci!

"By rozpocząć tworzenie kąt w Wordpresie wystarczy"

Kąty to są w ekierce.

"Treśći"

To tak jak z osławionym już "10 tyś."... treści i 10 tys. (bo tysiące nie tyśiące).

Będzie to zabezpieczenie przed spamem lecz jedynie wtedy gdy jakiś moderator się zgłosi i poprosi o usunięcie:

Konta są tworzone na e-maile użytkowników dodawarki więc w czym problem zmienić hasło po zalogowaniu.

W takim wypadku mogę dodać do regulaminu odpowiednią notkę prawną

To ja jestem moderatorem i już się zgłaszam. Można po dobroci podziękować za wpisy do moich precli?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności