Skocz do zawartości

Dodawarka do Presell Page

sorrow

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 120
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Dokladnie tak jak napisano - dziala na silniku z LinkiSEO i jak wszyscy wiedza jest najskuteczniejsza dodawarka do katalogow :)

Juz nawet obsluguje wszystkie dostepne tokeny do wordpressa ;)

Raczej nie ma się czym chwalić. Poprzerabiamy swoje precle na płatne(jakiś symboliczny sms za 50gr netto), to skuteczność drastycznie spadnie :D

Jest jedno rozwiązanie pełny automat ...

Super, zrób to! i będzie porządek z tymi "preclami" co się je stawia "100 w pięć minut" :D

Lepiej żeby to zrobiła jakaś dodawarka niż gugiel.

Tutaj będą zaj...iste trzy linki...

Jak zapewne pamiętacie dodawarka do Qlwebów była na początku także darmowa.

Ale mam jeden koncept po prostu stworzyć bazę Checksum unikalnej treści kiedyś robiłem podobny projekt porównywanie zdań oraz stopnia podobieństwa z innymi w bazie nawet przerobiłem funkcje lewenstein czy jakoś tak. Ale wtedy należało by przerobić same precelki. I broniło by to przed spamem nie tylko z Dodawarki.info. Zawsze mój system był spam frendly :D moderacja opisów kategorii do Qlwebów jest 2 stopniowa na dodawarce oraz u moderatorów

Ale pozostaje kwestia tworzenia contentu jak to wygląda to przy łączeniu zdań czy losując z bazy pewne treści i łącząc je nie będzie to wyglądało to zbyt nienaturalnie

I znowu rozpocznie się polowanie na precelki zabezpieczone przed spamem z dodawarek, aby unikalna treść artykułu przy kktórej sę jednak namęczyć trzeba, była coś warta :D

Profesjonalne badania rynku wykonywane przez socjologów

Prywatny blog

Pozycjonownie i optymalizacja stron

Chyba nie mam wyiscia i sam udostepnie za FREE swoja dodawarke.

Jeśli się zdecydujesz na taki krok to z chęcią chęcią skorzystam.

Szkoda, że precle umarły :D, a tak fajnie mogłoby być. Arty, które wrzucam do precli i linkuję z katalogów zawsze są w top50 :)

Zapewne za kilka miesięcy sprawa precli zacznie przypominać qlweby: część zaspamowana, część moderowana.

Mam nadzieję, że szybko pojawią sie płatne precle z symboliczną opłatą. Mam jeszcze spory zapas ciekawych unikalnych artów napisanych kiedyś przez studenciaków, ale na pewno nie będę ich dodawał do precli, które nie będą trzymały jakości.

Szkoda.

No to programiści z Google mają problem z głowy z preclami. Po co mają się trudnic z jakimis algorytmami przeciw preclowymi, jak kilku cwaniaczków zrobiło to za nich. A taka fajna była idea. Ja w swoich 2 precelkach za chwile chyba wyłączę możliwość dodawania nowych uzytkowników, do czasu jak nie wymyślę jakiegoś utrudnienia dla bezmyślnych sępów. Kiedyś zrobiłem takie coś dla CnCata (zupełnie nietypowe rozwiązania) i dotą mam spokój z automaciarzami. Zachęcam nie cwaniaków do olania tych automatów. Przecież kopiecie doły nie tylko pod innymi, ale także pod sobą.

Tkanina juta zastępuje nieekologiczne tworzywa sztuczne w ogrodnictwie i dekoracji wnętrz, | natomiast na zewnątrz tuja szmaragd jest piękną ozdobą

Mam rozwiązanie udostępnię listę nazwę użytkowników takie raportowanie { Zaraportuj użyszkodnika }

Oraz chcesz dodawać musisz mieć wpłatę minimum na 25zł w przeciągu pół roku

Wtyczka do wordpresa usuwająca automatycznie unsera oraz jego artykuły w przypadku SPAmu

I wilk syty i owca całą

Ja bym się jednak tak nie załamywał tą dodawarką. Jeśli dobrze moderujesz, to śmietnika nie zrobisz. Sam zastanawiam się nad wprowadzeniem symbolicznej kwoty za wpis, na początek na pewno sms 1,22 lub wpłata na konto. Poczekam jeszcze tylko do update PR.

No i myślę sobie, jak to by tu dobrze zgrać z preclem te płatności. :D

bodylike.pl - naturalne kosmetyki

Zachęcam nie cwaniaków do olania tych automatów. Przecież kopiecie doły nie tylko pod innymi, ale także pod sobą.

Daj spokój, za chwilę spamowanie precli będzie standardem jak spamowanie katalogów. Nikt tego nie zatrzyma, taka juz ludzka skłonność do chodzenia na skróty i zaniedbywania "wspólnych" rzeczy :D

pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności