Skocz do zawartości

Dodawarka do Presell Page

sorrow

Rekomendowane odpowiedzi

Do narzekaczy na dowarki:

Czymże różni się automatyczny dodawacz do katalogów/precli od półautomatycznego stawiacza "100 tzw. precli w pięć minut"?

Radzę nie narzekać tylko wziąć się do roboty :D

Tutaj będą zaj...iste trzy linki...

• Odpowiedzi 120
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Literaki zawsze były u mnie wliczone w cenę :D

Jest jedno rozwiązanie pełny automat i proszę tutaj nie psioczyć bo jak na razie mam 7 userów

wykreśl z łaski swojej mojego precla ze swojej listy : www.e-weblink.pl

Twój program nie jest i nie będzie skuteczny - szkoda generować ruch i po co użytkownicy Twojego systemu mają się denerwować.

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

Nie przesadzajcie. Najpierw stawiacie 10 tysięcy qlwebów, kilkaset WordPressów* a teraz jęczycie. Zróbcie coś swojego, a gwarantuje wam, że ani dodawarka was nie dosięgnie, ani google, ani tona spamu. Interesuje was power to stawiajcie coś oryginalnego, a nie qlweba na tej samej bazie co 10tysięcy innych :D

* teraz tylko czekać aż większe WordPressowe precle zaczną być wyrzucane z hostingów, wszak to chyba jeszcze gorszy soft niż qlweb.

Dodawarka o której mowa jest banalnie prosta do zablokowania :)

1 - zablokujcie wszystko z IP dodaawarki

2 - jest wtyczka do blokowania naglowka HTTP

3 - mozna latwo zapobiedz jesli zrobicie mala modyfikacje :) precelka czas pisania posta

4 - skozystac z wtyczki ajax ktora to sprawdza czy wpis jest recznie wpisywany czy wklejony :D! - 100% skutecznosci narazie

5 - sa jeszcze inne metody :)

Nie przesadzajcie. Najpierw stawiacie 10 tysięcy qlwebów, kilkaset WordPressów* a teraz jęczycie.

kto tu jęczy ?

Paweł Kobis napisał co należy zrobić, a najlepiej zmiksować wszystko co podał i dodać co nieco od siebie......

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

Jako że lubie takie "zabawy" i jestem przeciwnikiem precli stawianych jako smietnik nie udostępnie tego publicznie. Mam nadzieję że dodawarki ślicznie wykoszą wszystko.

Natomiast jeśli będzie wartościowy precelek to udostępnie specialny plugin (który zamierzam napisać) i gwarantuje 100% powodzenia w blokowaniu każdej dodawarki - niestety nawet moją dodawarke to zablokuje :) ale za pluginka dostane linka :D lub za odplata, więc na swoje i tak wyjdę. Wstępneinformacje o pluginie (jeszcze nie skończiny)

1 - zostanie założona specialna warstwa JS sprawdzająca czy użytkownik jest człowiekiem przez kontrole wskażnika myszki

2 - nie będzie innej możliwości wejscia lub zalogowania się i dalszej pracy jeśli klikamy myszka

3 - warstwa w js będzie generowała dodatkowy formulaż (idelanie ten sam co w wordpressie - zabawa ze stylami) w którym za każdym razem będą wsytępować inne nazwy zmiennych

4 - detekcja naglowka HTTPd serwery mają specyficzny nagłówek ktorego nie można zamaskować (chyba ze ma sie serwer dedykowany ale to nie wielu potrafi)

4 - extra dodatek oparty na AJAX który monitoruje pojawiające się literki - wykrywa czy tekst jest wklejony

5 - detekcja ilosci linkow w poscie

6 - detekcja zakazanych slow (admin ustala jakie slowa sa zakazane)

Taka kombinacja gwarantuje 100% zabezpieczen. I tylko będe to udostepnial naprawde wartosciowym precla.

chyba 100% wkur**ia :D Nie wyobrażam sobie, żeby 'katalog' miał decydować czy ja sobie tekst wpisze z palca czy przekopiuje wcześniej przygotowany. A i znając różne JSowe rozwiązania głowę daję, że prędzej człowiek nerwicy dostanie niż uda mu się cokolwiek dodać.

Pozostaje zadać pytanie: to ma być zabezpieczenie przed botem czy UŻYTKOWNIKIEM? Bo wygląda na to drugie.

Jako ze to bedzie wtyczka sam admin zdecyduje co chce wlonczyc. Testuje to teraz i powiem ze slicznie wylapuje wszystko :D Mozna bedzie zrobic tak ze admin tylko dostanie ostrzezenia przy wpisie jakie warunki zostaly zlamane i sam admin zdecyduje ale obecnie widze ze mam 100% trafnosci w preclach ktore udostepnilem :) ponad 50 wpisow wylotka w ciagu 24h istnienia precla

W sumie mam dość oskarżeń o bezpodstawny spam skierowany w mą stronę. Dlatego wystosuje oświadczenie odnośnie bułeczki z posypką jaką jest Lier

Od dziś nie obchodzi mnie nie ma niczego stworzyłem narzędzie które ułatwia precelkowanie nic więcej rejestruje użytkownika oraz tworzy link do automatycznego logowania. Tak samo było z wypuszczeniem Dodawarki spam spam spam bezpodstawne oskarżenie wielkie szloch lament. Dodadwarka info zawsze dbała o interesy innych dlatego wprowadziliśmy podwójna moderacje czasami traciliśmy przez to klientów lecz jest taka polityka firmy. Chcesz spamować korzystaj z innych systemów katalogujących czy precelkujących o ile takie istnieją. Pozycjonowanie to spam więc powinniśmy zakazać praktyk wpływania na pozycje w wyszukiwarkach. Równie dobrze ktoś mógłby się zarejestrować poświęcić 5 minut więcej i zalogować się nie przez mój system. Szukasz ułatwienia do tworzenia kont do precelków skorzystaj z systemu precelkującego Lier. W takim wypadku w następnej odsłonie będzie trzeba mieć odpowiednią liczbę punktów by skorzystać z systemu co wyeliminuje niepotrzebny natłok. Ludzie zdają i zdawali sobie spraw iż wpis który jest złe skonstruowany {kopia innych} nie w tej kategorii co trzeba zostanie usunięty lecz to oni obniżają wartość linku jak widze niektóy maja nawet 400 opisów w systemie dodawarka niektórzy tylko jeden lecz jak widać każdy ma własne doświadczenia i wie co jest dla niego najlepsze. Jedynie cierpią tutaj moderatorzy który muszą tutaj osuwać takie wpisy które w precelkach są nieporządane tutaj nie liczy się ilośc lecz jakośc. Qlweby działają i działały lecz tylko wtedy gdy ktoś je moderuje i poświęci swój czas. Sadze iż wystarczy wprowadzić pewną kwotę od której można używać systemu oraz parę ulepszeń i powinno to zlikwidować problem. Dziś sprawdzałem wpisy jakie zostały dodane i jak na razie mało osób korzysta z tego systemu jest około 14 kont sprawdziłem precelki i więcej dziś zostało dodanych wpisów nie z mego systemu lecz przez normalną rejestracje niekiedy jak widzę ludzie sobie użyczają danego konta w precelku by stworzyć dodatkowy wpis. Nie chce wam się rejestrować stwórzcie konto w precelkach o nazwie anonymous zmieńcie hasełko na anonymous i wlała precelkowa dodawarka w służbie spamu gotowa.

Na około piątek wypuszczam moderowana dodawarkę bez limitową do QLwebów PHP Link Directory oraz CNcatów na bazie silnika Dodawarka lecz taką którą można używać na własny użytek postawić u siebie.Co na pewno przyczyni się do obniżenia do minimum cen za Dodawareczki na allegro. Ostatnio łaziłem po digarcie i zobaczyłem nową szatę graficzna addera nawet fajna widać system rozwija się nie w tym kierunku co trzeba nie wchodziłem im w paradę lecz odkąd wprowadzili możliwość punktowania jak u mnie postanowiłem zmienić politykę firmy o 180 stopni. To by było na tylko jeżeli chodzi o spam to nie do mnie proszę pukać.

..

Od dziś nie obchodzi mnie nie ma niczego stworzyłem narzędzie które ułatwia precelkowanie nic więcej rejestruje użytkownika oraz tworzy link do automatycznego logowania. Tak samo było z

...

nawet posty piszesz przez spamiarkę-generator ? popracuj nad synonimami.

M

ale sie czepiacie.... spoko będzie następne narzędzie a kto jak go uzyje to już inna sprawa na pewno będą osoby dla których będzie to nieocenione narzędzie i wcale nie będzie to spamowanie, a inni no cóż będa spamować takie życie.

dymna.jpg

Przyjaźń psa na całe życie. ZAGINĄŁ DOM

nie do konca z tym wklejaniem to problem :P Bede chcial to tak dopiescic ze trzeba bedzie np recznie wpisac minimum 100 znakow - admin ustali minimalna ilosc :P

na stan techniczny teraz zaezpieczenie dla myszki w 100% broni przed dodawarkami :) - te nie zasymuluja myszki he he he

zabezpieczenie wklejania ma na celu ukrucenie ludzi co spamuja 10 artami na 300 precli

Jeszcze pracuje nad wspolna baza artykułów dla tej wtyczki. Ma to polegać na tym że podczas dodawania artykulu bedzie szło sprawdzenie 10 losowych zdan (suma kontrolna) z nasza baz sum (nie bede trzymal calych artow a jedynie sumy odpowiednich zdan) i jesli sie sumy powtuza to info do admina lub block :) - jednak to rozwiazanie napewno bedzie komercyjne ale mysle ze na 99% zapewni bezpieczenstwo powielania tresci. Chyba ze ktos rozlozy wtyczke i bedzie tylko podmienial w calym arcie zdania ktore system sprawdza - ale to juz chyba szybciej mozna by bylo pisac recznie nowe arty. Tez bedzie to dostepne tylko dla wartosciowych precli aby uniknac wycieku tego do spamiarzy i dodawarek ! Tak wiedz ta funkcja bedzie cenna dla kazdego precla aby spam nie wlazil do was

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności