Skocz do zawartości

Dodawarka do Presell Page

sorrow

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 120
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Ja tam jestem przeciwnikiem precli :) od samego poczatku - bledy sa juz u samych podstaw. Jednak sa "wartosciowe" precle tak jak i katalogi no KCS które moim zdaniem nalezy bronić przed spamem reszta to juz inna para kaloszy. Uwazam że kazdy moze napisac 10 - 20 wartosciowych artow dla czlowieka, a nie wierze ze mozna napisac 300 i wiecej wartosciowych tresci dlatego na wiekszosci mi nie zalezy bo to koleiniy ladnie nazwany spam nic wiecej

ja tez sie dziwie narzekajacym.

spam jest brzydki, masowe dodawanie jest be ale "presell pages" sa OK? :)

presell pages są OK. Wypozycjonowałem się na kilka głównych fraz kilkoma unikalnymi wpisami z tych lepszych precli. Może frazy nie supertrunde, ale też nie łatwe. Więc są raczej skuteczne. Fakt, że z czasem wartość wpisu maleje bo segregowane są odwrotnie niż w katalogach. Jednak odwrócenie kolejności wyświetlania wpisów w kategoriach to nie problem.

Ja nie jestem częstym forumowiczem ale czasami czytam co tu się dzieje. Osobiście uważam że to jest spamowanie preceli. Od woczraj zostałem przyłączony do dodawarka.info i do tego czasu zarejestrowało mi się 30 userów z czego 5 aktywowało się i żaden nie dodał artykułu. Rozumie takie dodawarki jeśli użytkownik dodałby się od razu z artykułem niemal że. A tak to, to pomyłka w rozrywce.

To powinno polegać te dodawarki na tym że użytkownik zarejestruje się na stronie i zaraz potym zostanie dodany artykuł. A po drugie admini tych dodawarek powinni się pytać czy mogą dodać do systemu nasz precell. Bo taka dodawarka czym się różni od bota w phpbb? Niczym prawie. Tu i tu tworzy usera, tu tworzy artykuł a tutaj post. A jednak w phpbb traktowane jest jako bot jako spam.

W sumie mam dość oskarżeń o bezpodstawny spam skierowany w mą stronę.
To daj właścicielę wyboru.

Wpisz jaki treść wstawić np. w robots.txt, żeby mieć spokoj.

Nie dajesz wyboru, i to IMHO jest zle - i to dotycze niestety wszystkich mi znanych dodawarek.

Nie mam nic przeciwko narzędziami ktore ułatwią pracy, ale jeśli np. widzę, że ktoś z pomocą jakis narzędzią spamuje moje strony, to banuję hurtem.

Sama idea jest spoko, bo rzeczywiście tylko ułatwia rejestrowanie, a nie wkleja wszędzie konkretny tekst.

No, ale wiadomo jacy ludzie są. Może rzeczywiście jakiś generator treści by pomógł, ale znajdą się ludzie, którym nawet nie będzie się chciało go użyć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności