Skocz do zawartości

Dodawarka do Presell Page

sorrow

Rekomendowane odpowiedzi

Ja dziękuję za dodawarkę, napewno skorzystam.

Bdb pomysł :shout:

A wpisy i tak nie sa dodawane masowo tylko jest przekireowanie do forumlarza i w tym momencie decydujemy jaki wpis. Każdy kto będzie chciał miec uniq to takie doda. Ot co.

rankhouse-logo-top1.png

Pozycjonowanie stron Katowice - www.rankhouse.pl
tel.: 32 307 07 03 / mob.: +48 533 336 613

• Odpowiedzi 120
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Od teraz wszystko idzie przez proxy jeszcze muszę dopracować to i owo, generator treści się powiesił nie przepuszcza html dziś to poprawie

@Paweł Kobis

Dobry pomysł będzie mniej roboty dla mnie z crc32 jest taki iż wystarczy zmienić pewien znak i juz inna suma kontrolna najlepiej usuwać znaczniki html oraz linki, zmienić treśc na małe znaki oraz użyć funkcji levenshtein do porównywania stopnia podobieństwa. https://pl.php.net/levenshtein. Ale to ty chyba o tym wiesz więc co będę się wtrącał i mam nadzieje iż wtyczka się rozwinie

@AQQry

Uno momento

Od teraz wszystko idzie przez proxy jeszcze muszę dopracować to i owo, generator treści się powiesił nie przepuszcza html dziś to poprawie

@Paweł Kobis

Dobry pomysł będzie mniej roboty dla mnie z crc32 jest taki iż wystarczy zmienić pewien znak i juz inna suma kontrolna najlepiej usuwać znaczniki html oraz linki, zmienić treśc na małe znaki oraz użyć funkcji levenshtein do porównywania stopnia podobieństwa. https://pl.php.net/levenshtein. Ale to ty chyba o tym wiesz więc co będę się wtrącał i mam nadzieje iż wtyczka się rozwinie

@AQQry

Uno momento

To zaczyna wyglądać na : "Ja i tak jestem od Was cwańszy i Wasze blokady nic nie pomogą", a to już śmierdzi.

Czy Tobie tak trudno jest zrozumieć, że jeśli ktoś sobie nie życzy, wpisów przez Twoją spamiarkę, to powinieneś to uszanować, a nie na siłe tam się pchać ?

Nie mów tylko, że dajesz zwykłe narzędzie i odpowiedzialni są userzy, bo po pierwsze to Ty utrzymujesz tę bazę z adresmi (celami na SPAM) - nie kasujesz jak ktoś nie chce tam występować, a po drugie celowo i świadomie jak widać wyżej, starasz się za wszelką cenę dokonywać wpisów (czy rejestarcji) na serwerach, które tego sobie nie życzą i dały Ci jasno to do zrozumienia, bo to TWÓJ serwis internetowy to obsługuje - to nie tylko Twoi userzy, ale TY jesteś odpowiedzialny za SPAM ew. robiony przez nich.

Piszę to tylko dla czystej zasady - żeby nie było, że skomlę czy płaczę, bo ma problemy , ze spamem na moich Wordpressach.

aaaa proszę bardzo, zgłoszę też swojego jednego Wordpresa dobrowolnie na Twoją liste i niech będzie, ale innych sobie NIE ŻYCZĘ.

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

Sorrow: usuń mojego WordPressa www.2becontinued.com z listy.

Najlepsze rozwiązanie w tym przypadku (które równocześnie będzie najgorsze dla prawdziwych użytkowników) to wprowadzenie Captcha przy rejestracji, wolalbym tego nie robic bo sam nienawidze wpisywać tych literek, ale co innego można zrobić?

Problem nie leży tutaj w tworzeniu kont użytkowników lecz w unikalności treści nie ma jeszcze wtyczki która to rozwiąże ani bazy danych z z sumami kontroli treści oraz która określi stopień podobieństwa z inną treścią w baźie

Problem nie leży tutaj w tworzeniu kont użytkowników lecz w unikalności treści nie ma jeszcze wtyczki która to rozwiąże ani bazy danych z z sumami kontroli treści oraz która określi stopień podobieństwa z inną treścią w baźie

Znalazles czas zeby odpowiedziec na pytanie, ale zabraklo czasu na usuniecie mojego WP z Twojej listy?

EDIT: A tak swoją drogą to problem leży w tym, że masz gdzieś czy my chcemy żebyś zaśmiecał nam bazy danych. Zauważ, że gdybyś spytał każdego czy chce żeby dodawarka dodawała automatycznie wpisy do jego presella to w ogóle nie byłoby tej dyskusji.

Więc w takim wypadku proszę także pojechać po np. niemoderowanym adderze czemu mi się ciągle tylko dostaje i muszę tego wysłuchiwać ależ w cale nie muszę

Wcale nie musisz, KASUJ adresy ludzi, którzy o to proszą ze SWOJEJ bazy danych (utrzymywanej na TWOIM serwerze).

Wypuść swoją zabawkę na zasadzie Addera i tu nikt Ci nic nie zrobi , bo chyba Addera to każdy instaluje sobie na swoim sprzęcie i każdy dba o zawartość bazy z katalogami i każdy sam odpowiada za to co robi.

W twoim przypadku to TY trzymasz bazę adresów i cały serwis.....

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

Na około piątek wypuszczam moderowana dodawarkę bez limitową do QLwebów PHP Link Directory oraz CNcatów na bazie silnika Dodawarka lecz taką którą można używać na własny użytek postawić u siebie.

Mógłbyś napisać coś więcej + dać linka jak już będzie gotowe? Z góry dzięki.

Na około piątek wypuszczam moderowana dodawarkę bez limitową do QLwebów PHP Link Directory oraz CNcatów na bazie silnika Dodawarka lecz taką którą można używać na własny użytek postawić u siebie.

Mógłbyś napisać coś więcej + dać linka jak już będzie gotowe? Z góry dzięki.

Ja też się piszę......... proszę o info......

Kup fantastyczne psy yorki lub maltańczyki.

Chcesz mieć ciepło w domu ? kup kotły

Będzie to zabezpieczenie przed spamem lecz jedynie wtedy gdy jakiś moderator się zgłosi i poprosi o usunięcie:

Konta są tworzone na e-maile użytkowników dodawarki więc w czym problem zmienić hasło po zalogowaniu.

W takim wypadku mogę dodać do regulaminu odpowiednią notkę prawną

To ja jestem moderatorem i już się zgłaszam. Można po dobroci podziękować za wpisy do moich precli?

Przylaczam sie i tez juz zglaszam !!! do anglojezycznego precla juz trafiaja polskie arty i masowe rejestracje usunolem wszystkich uzytkownikow zarejetrowanych dodawarka z 4 moich precli

Spam i to w każdej postaci !!!

Nowy użytkownik na twoim blogu PRO Presell Page:

Nazwa użytkownika: danny

E-mail: dodawarka+danny@gmail.com

Nowy użytkownik na twoim blogu PRO Presell Page:

Nazwa użytkownika: dawidek144

E-mail: dodawarka+dawidek144@gmail.com

Proszę o usunięcie na początek tylko 2 precli: https://pierwszy.seodopalacz.info i https://presell.pro.nanus.net

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności