Skocz do zawartości

Wartosciowy precelek

Paweł Kobis

Rekomendowane odpowiedzi

Nie będę się rozpisywał jaki to on jest cudowny oto fakty

domena z 2002 roku

PR=4

Ważna informacja

W precelku będzie tylko 50 wpisów wartościowych !!

Jeśli wykryje powielanie treści blokada konta

W treści artykułu tylko 1 link wychodzący

Wymagania rygorystyczne ale jeśli ma stanowić to jakąkolwiek wartość tak musi być

Zapraszam do wpisywania sie https://www.tmo-region.com/

A i jeszcze zapomniałem o tym precelku https://resort-west.com 2004 rok PR=4 - podobno :D

Juz polecialo ponad 50 wpisow. Panowie ja naoprawdę potrafie sprawdzić pewne rzeczy :D

UPRZEDZAM WSZYSTKICH

Blogi maja secialne wtyczki mojego autorstwa ktore podaja mi takie informacje jak

1 - czy wpis zostal wpisany recznie czy wklejony

2 - ile jest linkow - przypominam max 1 link w artykule !!

3 - sprawdzam 10 zdan z calosci z Google

4 - sprawdzam tresci w sersiwie duplikatow

Wywalam wszystko co nie jest unikalne

2 - ile jest linkow - przypominam max 1 link w artykule !!

Mała drobna uwaga, gdybyś był uprzejmy ujednolicić ten wymóg 1 linku w regulaminie - jest 2, a w "jak dodać", jest 3. Może to wprowadzać w błąd

Tkanina juta zastępuje nieekologiczne tworzywa sztuczne w ogrodnictwie i dekoracji wnętrz, | natomiast na zewnątrz tuja szmaragd jest piękną ozdobą

• 1 miesiąc temu...
Przypominam wszystkim o precelku pod adresem https://resort-west.com - cos male zainteresowanie :)

Odrazu informuje wszystkich o uzytkowniku balas mail balas@o2.pl sprytnie dodaje strony o kasynach i inne bzdury na zasadzie kopiuj - wklej. Oczywiscie wszystkie wpisy polecialy do piachu

A raczyłeś łaskawie sprawdzić te 10 zdań o których piszesz? Bo na 99% tego nie było nigdzie indziej. Używałem prosty generatorek, który mi mieszał teksty i linki w artykułach a poprawki stylistyczne robiłem ręcznie - proste.

Więc jeśli chciałbyś, żebym to później ręcznie przepisywał to... no comments. Treści dostałeś unikalne i zgodne z termsami, skasowałeś - twój, cyrk, twoje zabawki... więc twoja sprawa - odemnie więcej artów na swoje precle nie dostaniesz i tyle - szkoda klawiatury i czasu ;)

Web Systems: strony www, ecommerce, integracje, marketing internetowy...

• 2 tygodnie później...
widzę, że rejestracja jest albo walnięta, albo celowo zamknięta, ale nieważne jaka jest przyczyna - wpisu dodać nie można (chyba że już oślepłem, i nie widzę tej rejestracji)

Wlasnie mam podobne odczucia :P Chcialem dodac kilka unikatów, ale nie moge znalezc rejestracji.

Unikalnatreść.pl - bo wartościowy content to podstawa!

Skuteczny SEO Copywriting!

widzę, że rejestracja jest albo walnięta, albo celowo zamknięta, ale nieważne jaka jest przyczyna - wpisu dodać nie można (chyba że już oślepłem, i nie widzę tej rejestracji)

Wlasnie mam podobne odczucia :P Chcialem dodac kilka unikatów, ale nie moge znalezc rejestracji.

Linków do strony, 7 w yahoo, zaindexowanych stron=0. Co w tym preclu wartościowego?

Sama domena cudów nie zdziała

Prywatne precelki udostepnie - PW

Darmowy katalog budowlany

Kilkuletni: Darmowy katalog stron

katalog stron spacja.info - dedykowane ip

Wejdzcie na inny wordpress i zobaczcie jaki jest adres do rejestracji!:P!!

Prawdopodobnie gospodarz zamknął precla. Jeśli tak jest to proszę właściciela o napisanie maila do Cezara o usuniecie presella ze spisu. Sam natknąłem się na kilka takich precli w owym spisie i nie powiem żebym się cieszył z powodu tego spotkania.

No offense, nie wiem czy to były Twoje precle. Jeśli nie to sorry za offtop.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności