Skocz do zawartości

1 miejsce forum na "pozycjonowanie"

WebmasteruS

Rekomendowane odpowiedzi

Heh Yeden ;) juz 4.

Ogólnie to mnie dziwi co martwi kolege HeHe ile pisze i jak spedzam swój wolny czas :) na chleb mi nie daje a o moje efekty niech sie nie martwi :).

Mówią że pracować należy mądrze a nie ciężko ;) ja ze swoich efektów jestem zadowolony. Oczywiście zdaje sobie sprawe co za tym przemawia stąd podchodze ze śmiechem do takich słów - szczególnie że kolega ma spory problem z czytaniem ze zrozumieniem i niech wkleji gdzie w tym wątku :) napisałem że to zasługa systemu wymiany zanim następnym razem przytroluje.

• Odpowiedzi 101
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Jak to czytam to nic innego jak reklama systemu Xanna ........

Mój ci on jest :)

Menadzer z gratka.pl doczyta wiecej niz 4 miesiace temu i wujedzie gratke na viagre bo bedzie chcial trafik na stronie.

Juz od dawna wiadomo ze tych co cos robia nie ma na PiO bo nie maja czasu na pi...nie glupot tylko robia to co lubia a do tego zarabiaja uczciwie pieniadze.

Czy ktoś może przetłumaczyc ten bełkot ?

Marketing internetowy dla firm

Xann poproszę o milionik :) Obiecuję przeznaczyć 100 k na dopalenie PiO ;)

a tak na poważnie, to podziwiam Cię Michał za cierpliwość - wypowiedź kolegi hehe to ewidentne tworzenie PR poprzez oczernianie innych.

Nie moja to sprawa, ale obiektywnie patrząc mniej hardcorowe posty leciały nieraz do kosza ...

"bytka abo ne bytka to je zapytka" - W. Shakespeare ;)

Niekończąca się impreza ;) ... wątroba zaleczona :D

Wiesz Adam, niektórzy piszą takie posty jak hehe właśnie po to, żeby był on skasowany. Niektórzy na siłę próbują dostać bana itd.. Jednak ja uważam, że nie będę im dawał takiej satysfakcji :yahoo:

No i pewnie wszyscy modzi już spali i nikt nie wyłapał postu a ja jak pokemon odpowiedziałem.

Wiesz Adam, niektórzy piszą takie posty jak hehe właśnie po to, żeby był on skasowany. Niektórzy na siłę próbują dostać bana itd.. Jednak ja uważam, że nie będę im dawał takiej satysfakcji :yahoo:

No i pewnie wszyscy modzi już spali i nikt nie wyłapał postu a ja jak pokemon odpowiedziałem.

Ino, że Hehe trochę nerwowo napisał to, co czuje wielu bywalców na PiO.

Mój PiO Analyzer 3.11 wskazuje, że Twoje, Michale, posty po latach letargu wykazują w ostatnich miesiącach zadziwiającą aktywność w tematach promocyjno-e-weblinkowo-spotkaniowych. Dziwne, bo systemy były od zawsze, spotkania seo również.

W używanym od wieków przez Red. Szooka KlikoPost 2.16 zdjęto filtry - posty płyną wartkim strumieniem, funkcja przeszukiwania tematów pod kątem "gdzie by tu jeszcze umieścić jakiś swój pościk" naprawiona, upgrade do wersji 2.26 "ty mi kartofelka noskiem, ja ci masaż pośladków" zrobiony.

A i Xann nagle rozmowniejszy :)

ps. Conspiracy-Theory-ToolBar pokazuje taką chronologię:

Attack Szooka na systemy, twórcę systemu, luki w systemach, kebaby, kill'em all.

- BUM! Nowy System. To ci heca.

- BUM! Nowe Radio. Ale gratka.

Vouchery Onetu - dystrybucja Szook&Co.

- BUM! Onet sponsorem PiO Party.

- BUM! Drużyna Onetu w Dzierżąznej.

Nowa książka o SEO, wydawnictwo Helion.

- BUM! Helion dołącza do sponsorów SEO-Party.

Przyszłość...

1 miejsce w serpach "pozycjonowanie".

- BUM! Płatna Platforma Ogłoszeń?

Testy beta pewnego systemu zakończone.

- BUM! E-weblink oficjalnym sponsorem forum.

- BUM! Wiemy jakie macie zaplecza i klientów.

IAB nadchodzi... ?

Sprytne toto co robicie :)

hahaha :) Edyta a to wszystko nadintepretacja :yahoo: .

Ludziki które były na spotkaniu przekonały się że tak naprawde nikt nie jest zwolennikiem powiązań i tajnych ugrupowań.

O taka sobie zwiększona aktywność działań - choć to bardziej początek niż koniec :).

Normalnie jak to napisałaś to jakbym EPIC Google oglądał.

W sumie w pon. startuje mini seo konkurs, w środe jedno z Twoich przepowiedni się spełni.

A i kolejnosc sie nie zgadza :)

Luki w systemach znalazłem sporo po radyjku. No i w wizyji przyszłości brak mowy o tajnym stowarzyszeniu SEO.

Choć inaczej interpretując trafiłaś w 90% co do wydarzeń.

Pozdrawiam

Mariusz

heheeh :yahoo: a to łobuz.

Choć chyba podsumowując to wydarzenia sprzyjają rozwojowi seo niż mu szkodzą.

Seo Party i zaangażowanie się większej grupy osób - skutkowało fajnym party na którym wszyscy dobrze się bawili

Drużyna Onetu :) w Dzierżąznej - :) też fajni przeciwnicy do piłki choć wygraliśmy 5:0

Vouchery - byle więcej takich akcji

Radyjko każda forma przekazu jest dobra

Systemy - czym większa konkurencja tym większa jakość.

IAB partnerem party to chyba nie grzech.

Helion daje dobrą cene na książke - Helion partnerem

Pominięty został Netsprint który także ma swój udział.

1 miejsce pozycjonowanie - rozmawialismy o tym już jakiś czas temu i nie chodziło tutaj o promocje systemu.

Choć osoba którą gorąco pozdrowiłaś wie tylko tyle ile inni chcą aby wiedziała więc przyjdzie zapewne po środzie czas na aktualizacje tej listy :) - znajdzie się jeszcze kilka punktów.

Drużyna Onetu :yahoo: w Dzierżąznej - :) też fajni przeciwnicy do piłki choć wygraliśmy 5:0
Nie bój, odbiją sobie :)
Vouchery - byle więcej takich akcji
Spytam ludzi, którzy płacą za kampanię.
Radyjko każda forma przekazu jest dobra
Książka Anioła też? E-booki z Allegro?
Systemy - czym większa konkurencja tym większa jakość.
To akurat w konkretnym przypadku jest nieprawdą.
IAB partnerem party to chyba nie grzech.
Przyjaciół miej blisko siebie, wrogów jeszcze bliżej :)
Helion daje dobrą cene na książke - Helion partnerem
Home daje serwer, Tepsa Neostradę... Prrr.
Pominięty został Netsprint który także ma swój udział.
I który faktycznie na ten udział zasłużył.
[...]

[edyta] Lecę na lody, jak chcecie mnie skopać to odpowiem wieczorkiem ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności