Skocz do zawartości

[opinie] nazwa.pl

mp1

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 165
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

i powoli zaczynam się zastanawiać co zrobić w tym fantem - przenieść się do Home.pl gdzie też mam serwer a tam chyba nie ma takiego ograniczenia (?)

W home są oczywiście również takie ograniczenia. Byłoby to przejście z deszczu pod rynne.

Niestety joomla lubi korzystać z zasobów i jest to nieuniknione.

• 1 miesiąc temu...

Narzekałem kiedyś na to, że wyrwanie domeny z nazwa.pl to masakra. Bo listy trzeba słać, bo to faksować trzeba jakies papiery by uzyskać authinfo. Dziś wysłałem meila z prośba o wniosek, bo tego na stronie nie znalazłem. Po chwili otrzymałem wniosek. Druknełem, wypełniłem, zeskanowałem, wysłałem i po może 30 minutach miałem kod na skrzynce. Musze więc zweryfikować swoje zdanie w tej kwestii, co teraz robie. Robie to by nie było, że umiemy tylko narzekać ;)

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

W 2008 zarejestrowałem tam domenę na firmę w promocji za 0zł. Przy rejestracji chcieli ode mnie dokumenty, którymi dziwnym trafem akurat nie dysponowałem ale i tak pozwolili mi dokończyć rejestrację. W 2010 roku firmy już nie ma a ja chcę przenieść domenę i co słyszę od nazwy? Nie może Pan przenieść domeny, dopóki nie pokaże nam Pan tych samych dokumentów, co ostatnio (których oczywiście dalej nie mam). I co roku po wymianie kilku maili odpuszczam bo nie mam do nich nerwów.

Jak na taką cenę spodziewałem się czegoś lepszego, a dostałem jak się okazało bubel

Mam dokładnie takie same odczucia - panel zarządzania z funkcjonalnością nawet nie wiem jak to ocenić aby nikogo nie obrazić, szybkość działania paru WP tragiczna, domyślnie włączone wildcard które akurat u mnie spowodowało wyrzucenie jakichś starych gówien (odkupiłem domenę) a potem w efekcie miotałem się jak zyd po pustym sklepie aby to gó**o wyłączyć. Podpinanie domen z dwóch różnych paneli ...

Wszystko nieintuicyjne jakby cholera specjalnie chcieli mi robić pod górkę ;)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Wszystko nieintuicyjne jakby cholera specjalnie chcieli mi robić pod górkę

Tam też Cię znają to się przyłożyli :)

Przez telefon da się trochę problemów rozwiązać, zależy jak się trafi. Jestem u nich 4,5 roku- da się przeżyć. Ale ze stroną która miałaby naprawdę dużo wejść mogą być problemy.

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

Tam też Cię znają to się przyłożyli

Przez telefon da się trochę problemów rozwiązać, zależy jak się trafi. Jestem u nich 4,5 roku- da się przeżyć. Ale ze stroną która miałaby naprawdę dużo wejść mogą być problemy.

Ano fakt telefonicznie daja czasami radę ;) . No i chyba rzeczywiście się poznali bo jak zaproponowałem parę rozwiązań (ułatwień) to usłyszałem, że nie planują żadnych ulepszeń :P

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Dziś w żarcie zaproponowałem żeby wynajmowali ludzi do rozwiązywania problemów technicznych. Nie radzisz sobie z nieintuicyjnym panelem to przelewasz $ a oni załatwią sprawę za Ciebie ;)

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

W home miałem kiedys problem z witryną 20K UU/ dzień i co chwila mnie atakowali, że serwis niezoptymalizowany i wyrzucą bo obciąża i inne tam blabla . Napisałem, że się nie znam i czy mogą sami się tym zająć , odpowiedzieli, że oczywiście odpłatnie i owszem. Wysłałem zlecenie faxem , Optymalizacji nie zrobili ale przynajmniej przestali przysyłać info o generowaniu "przeciążenia" serwera :)

W home miałem kiedys problem z witryną 20K UU/ dzień i co chwila mnie atakowali, że serwis niezoptymalizowany i wyrzucą bo obciąża i inne tam blabla . Napisałem, że się nie znam i czy mogą sami się tym zająć , odpowiedzieli, że oczywiście odpłatnie i owszem. Wysłałem zlecenie faxem , Optymalizacji nie zrobili ale przynajmniej przestali przysyłać info o generowaniu "przeciążenia" serwera :)

I tak się zarabia pieniądze :) Czasami nie tylko wiedza się liczy .

I tak się zarabia pieniądze Czasami nie tylko wiedza się liczy .

Wiesz, najśmieszniejsze jest to, że oni nic nie zrobili, nawet FV nie dostałem :)

Dla mnie nazwa.pl byłaby bardzo dobrym hostingiem gdyby tylko zwiększyli parametr: czas użycia procesora, lub całkowicie go wyłączyli. Przy obecnych ograniczeniach po pół roku kończy się limit i chcą opłacenia kolejnej faktury, a wtedy ich oferta staje się bardzo nieatrakcyjna.

W tym seo katalog -u nie może zabraknąć Twojej strony - www.seokatalog.pl - PR4

Zegarki szwajcarskie - Bisset - https://zegarynka.pl i Katalog firm - https://otofirmy.pl - zapraszają!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności