Skocz do zawartości

[opinie] nazwa.pl

mp1

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 165
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Kurdy. nazwa zaskakuje znowu. serwery - to jedna sprawa, ten ich panel i t.d.

ale jest jeszcze sprawa nazwy jako rejestratora domen.

jak bylem mloodszy i glupszy, kilka lat temu zarejestrowalem u nich sporo regionalek.

potem poprzenosilem co sie dalo do home, no bo przedluzenie jest dokladnie 2 razy tansze. a kilka doslownie domenek zostalo.

dzis, widze, jedna z moich najlepszych domenek z ruchem zarejestrowana w nazwa - przestala dzialac.

loguje sie do panelu nazwa - nie ma jej. a ma byc. przerazony loguje sie do konta zony , moze tam jest? nie ma.

pisze do nazwy - odpowiedz - Niestety termin ważności domeny ... upłynął. prosze oplacic fakture, sprobujemy odzyskac i t.d.

w home za 2 razy mniejsza kase dostaje ze 3 maile i 2 smsy o tym ze moja domenka wygasa. a tu nic - cisza.

aha, mialem taka sama sytuacje z inna domena. wowczas wydawalo mi sie ze to przypadek.

czy nazwa nie robi tego przypadkiem specjalnie, zeby wystawic wygasle domeny na swoja nowopowstala gielde domen i zarobic>?

az nie chce mi sie wierzyc.

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...

Dostałem dzisiaj ciekawego maila od nazwy.

Podali mi kod promocyjny i zaoferowali pół roku serwera za darmo (bez konieczności przedłużenia jeśli dobrze wyczytałem), licencję na Kasperskiego o rocznej ważności oraz pendrive kingstona 4gb z szyfrowaniem.

Zastanawiam się czy nie ma tutaj mimo wszystko jakiś ukrytych haczyków? Oczywiście oferta skierowana dla firm.

Dostał ktoś z was coś takiego? ;)

Zawsze jak jakieś opinie o nazwa.pl słyszę to są negatywne.

Wielka Promocja - Pakiet Zaplecze 2014
czyli oprogramowanie za 1746 zł w cenie 777zł brutto

Mówimy o Microsite Manager Standard, SpamKat i BaseSystem - wszystko to, co potrzebujesz do zaplecza!

• 2 tygodnie później...

Ciekawa historia o tym, jak netart okazał się "kapustą" i sprzedał władzom dane blogera, który je krytykował. Trzeba uważać, co stawia się na ich domenach, bo okazuje się, że o anonimowości można zapomnieć.

https://www.express.bydgoski.pl/look/articl...&IdTag=3790

• 1 miesiąc temu...
Nie. Wystarczy, że uzyskasz kody authinfo.

Tylko w nazwie o ile pamiętam [a mogę się mylić] trzeba wysyłać wnioski pocztą tradycyjną o wydanie kodów, co już jakimś tam problemem jest.

"Szaleństwem jest chodzenie po ulicy z połówką melona na głowie i powtarzanie: Jestem chomikiem"

Dick Steele, Agent WD-40 [*]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności