Skocz do zawartości

Host Monster - opinie

kamrat

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Czy ktoś z forumowiczów korzystał może z hostmonster.com i czy mógłby podzielić się swoją opinią?

Szukam taniego hostingu na zachodzie, myślałem o dreamhost (wiem, że zdania na jego temat są podzielone...), ale może hostmonster też jest jakaś opcją.

Nie szukam hostingu z pierwszej ligi - potrzebuję dużo miejsca, niską cenę. Nie chce broń boże kupować coś, co ma regularne pady, ale trochę się już zmęczyłem swoim obecnym hostingiem, który ma tendencje do wysypywania się na każdej linii.

• 1 rok później...
Witam,

Czy ktoś z forumowiczów korzystał może z hostmonster.com i czy mógłby podzielić się swoją opinią?

Szukam taniego hostingu na zachodzie, myślałem o dreamhost (wiem, że zdania na jego temat są podzielone...), ale może hostmonster też jest jakaś opcją.

Nie szukam hostingu z pierwszej ligi - potrzebuję dużo miejsca, niską cenę. Nie chce broń boże kupować coś, co ma regularne pady, ale trochę się już zmęczyłem swoim obecnym hostingiem, który ma tendencje do wysypywania się na każdej linii.

Powiem tak, Miałem hosting na Dreamhost, teraz mam na Hostmonster. Hostmonster chodzi o niebo lepiej. Dreamhost mial czesto pady i wogole transfer byl duzo gorszy.

Do listy dorzuć H9 z mojej stopki. Tak, to mój ref ale porównaj obiektywnie parametry i ofertę, żeby nie było że Cię namawiam na siłę. Jest po pierwsze REALNA, nie dają Ci ściemniane TB transferu czy wręcz jak HM "unlimited", które przez inne limity nigdy nie wykorzystasz. Inna sprawa to pingi i lokalizacja. H9 ma też DC w UK przez co pingi nie są na poziomie 220ms jak do HM czy jak 300ms do DH tylko na poziomie ~60ms :D No i cena nadal "amerykańska" ;)

404.tf

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności