Skocz do zawartości

czy to oszust ?

kit

Rekomendowane odpowiedzi

Kto idzie o 19.52 pln do sądu ?

Tylko ludzi ktore się BARDZO nudzą...

Za 19.52 adwokat mowi "dzień" ale już nie "dobry".

Napisałem, że zabawa w sąd nie jest warta świeczki. Chodzi o przestraszenie. Nie pomoże? To tak jak piszesz - zapomnieć.

PS.

i zrób mu z tyłka wczesną jesień średniowiecza ;)

Ryzykujesz. Wiesz, co spotkało kolegów z napisy.org? ;)

• Odpowiedzi 99
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Kurde, kupiłem pr5 to sprawdziłem i pr6 juz nie, wydawał się uczciwy, nawet faktury wystawia. Trochę nazwa firmy wydawała podejrzana (jamnik). Tak to jest jak sie hurtowo kupuje, allegro tez ma swój udział w tym, pośrednictwo w paserce ;)

Potrzebujesz pomysł na biznes? Zapraszam na największe forum biznesowe w Polsce!

Witam wszystkich!

Na targowisku panuje prosta zasada - miej oczy szeroko otwarte i zastanów się dwa razy co kupujesz. Podobnie jest z Allegro, bo Allegro to wielkie targowisko. Przykład: kupujesz kamerę - jak się na tym nie znasz, prawdopodobnie kupisz źle. Identyczna sytuacja jest z linkami pozycjonującymi. Proszę mnie nie obwiniać za swoje niezdecydowanie i brak konsekwencji.

Nieprawdą jest że ww. aukcja jest oszustwem. Niech ktoś mi znajdzie punkt w aukcji, gdzie podana jest informacja nieprawdziwa (w chwili wystawiania aukcji). Strona ma PR6? Ma. Ile warty jest ten PR6? Wg mnie też mało, dlatego cena jest niska w porównaniu do innych aukcji tego typu. Za niewielką cenę można pokorzystać z wysokiej wartości PR, może to pomoże, może nie - ale na pewno nie zaszkodzi. Cytat z aukcji: "Wszelkich znawców najściślej strzeżonej tajemnicy Google, czyli algorytmu PageRank i sposobu indeksacji wyników, proszę o nieprzysyłanie pouczających wywodów" powinien wystarczyć za komentarz - nie chcesz, bo twierdzisz, że kupno ww. linku nie ma sensu, nie kupuj.

I jeszcze jeden cytat z aukcji: "W związku z pytaniami o skuteczność powyższych linków, odpowiadam: 'jaki jest koń, każdy widzi'".

Dlatego wszystkich zainteresowanych informuję, że w przypadku negatywnych komentarzy odpowiem tym samym. Proszę zastanowić się dwa razy. Jak na targowisku.

Pieniędzy również zwracać nie będę, bo nie widzę powodu, również moja księgowa się na to nie zgodzi (rozliczam się [o dziwo] z RP).

Przyznam się, że zastanawiam się nad wycofaniem aukcji z Allegro, muszę na ten temat podyskutować z kilkoma osobami.

Trochę nazwa firmy wydawała podejrzana (jamnik).

No coż, nazwa jak nazwa - na zasadzie, że jedni wolą spocone blondynki, inni ciepłą wódkę. ;) Nazwa firmy wiąże się z Fizyką Jamnika - we wakacje nie polecam tam zaglądać. ;)

Na koniec smutna sprawa. W związku z tym, że w tym temacie padła groźba cielesna oraz istnieje podejrzenie spamowania smsami, pozwalam sobie archiwizować każdą wypowiedź w tym temacie. Tak na wszelki wypadek. (https://jamnik.net.pl/f_opt/ - niech link ten też będzie autentyfikacją mojej osoby).

Pozdrawiam serdecznie,

BŚp

Na koniec smutna sprawa. W związku z tym, że w tym temacie padła groźba cielesna oraz istnieje podejrzenie spamowania smsami, pozwalam sobie archiwizować każdą wypowiedź w tym temacie. Tak na wszelki wypadek. (https://jamnik.net.pl/f_opt/ - niech link ten też będzie autentyfikacją mojej osoby).

Dla kogo smutna?

Bogusław Senator, firma Poczta Kwiatowa INC.

Pozdrawiam serdecznie,

BŚp

No to i ja sie dodam do ksiegi gosci...

Page rank to nie jest cos co sie psuje po zakupie i nie podlega gwarancji albo jest prawdziwy albo nie

Gdybys oferowal po prostu link na stronie albo otwarcie pisal ze to oszukany page rank to inna sprawa kazdy wie co kupuje...

ale ty sprzedajesz link ze strony o oszukanym PR twierdzac tlustym drukiem ze jest to mocny link PR6

i juz za to nalezy ci sie w pysk a juz na pewno

powinienes zwrocic forse wszystkim ktorych oszukales.

seo tools reverse IP, duplicate class C IP range, IP to domain, IP to country,whois IP

tak panie wystawiajacy wycofaj ta aukcje

to dlaczego nie podasz tych ktorzy cie obrazaja do sadu?

a fakt jakie jest allegro to kazdy wie

trzeba sie 5 razy zastanowic jak ktos chce kupic linka na polskiej stronie z PR=6 (oj malo jest tuch stron oj malo)

Używaj Cuilla i Hakii

jest problem w polsce jesli chodzi o kupno linku:

jedynym gwarantujacym bezpieczenstwo tranzakcji systemem jest allegro, ale jak widzimy na allegro 90% to same popierdolki jak autor tej aukcji..

mozna korzystac z systemu linkstore, maja ciekawe linki...ale sa 2 wady

- nie ma podanego adresu co w przypadku wplacania poprzez bzwbk uniemozliwia dokonczenie tranzakcji

- oraz nie ma zadnych zabezpieczen, skad wiem ze wplace komus pieniadze a on nie uruchomi linka tylko sie wyniesie?

reasumujac: jesli chcemy miec gielde z prawdziwego zdarzenia to trzeba sie zastanowic w jaki sposob zalatwic kwestie bezpieczenstwa...narazie trzeba sie zadowolic allegro i szukaniem skarbkow w masie spamiarek.

Panie i Panowie przyznam ze nie macie racji, obiektywnie mówiąc sprzedający sprzedaje PR6 który pokazuje tollbar google . A kupujący powinien sobie sprawdzic ile on jest wart. Aukcja nie jest oszustwem.

PS. NIe mam żadnych powiązań z kupującym :)

Marketing internetowy dla firm

reasumujac xann idziesz na targowisko kupujesz wiertarke, jak sie znasz to spojrzysz do srodka i zobaczysz cegle a jak sie nie znasz nie spojrzysz i nie zobaczysz cegly zamiast silnika i ja kupujesz. idac twoim tokiem rozumowania, nie znam sie na wiertarkach, kupuje z cegla zamiast silnika i to nie jest oszustwo bo sie nie znam a sprzedawca mowil ze to nowka cewka nie smigana....

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności