Skocz do zawartości

forall WTF ?

spec_u

Rekomendowane odpowiedzi

Dzisiaj rano wstaje chce zobaczyc jak sie tam ma adsense na stronie a tu... NIE MA FORALL.PL, kompletny pad już od kilku godzin ?!

Co oni sobie kur** myślą ? Oczywscie zero informacji o awari, teraz nawet nie wiem co sie stao i czy moja strona wogóle jeszcze istnieje ?

Btw też u Was ten "genialny" hosting nie działa ? :);):D

Mam konto na forall.pl już 2 lata i jest to na tym hostingu normalna sprawa. Pady są u nich dosyć często, zresztą nieraz tłumaczą to pracami technicznymi....

Ale uważam, że to nie powód aby zaraz pisać post na forum! Niestety, ale awarie się zdarzają nawet najlepszym...

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Mam konto na forall.pl już 2 lata i jest to na tym hostingu normalna sprawa. Pady są u nich dosyć często, zresztą nieraz tłumaczą to pracami technicznymi....

Ale uważam, że to nie powód aby zaraz pisać post na forum! Niestety, ale awarie się zdarzają nawet najlepszym...

sorry, Mion ale po prostu sie zdenerwowałem xD ale obiecuje, że nie będe pisał o każdej awari na forall'u ;- )))

pzdr

Użytkownicy zarejestrowani przed 28.05.2007, którzy nie zgadzają się na postanowienia obecnego regulaminu mogą rozwiązać umowę poprzez skasowanie konta. Nieskasowanie konta w terminie do 30 dni od wprowadzenia poprawek do regulaminu na pełną akceptację nowej formy regulaminu oraz wszelkich jego postanowień

Mi już kasę oddali :)

sygnaturka.png

• 2 tygodnie później...

Jestem jak narazie zadowolony z tego hostingu, używam go od tygodnia i żadnych zwiechów nie odnotowałem a hosting jest naprawde szybki.

I podoba mi się szybka obsługa przez czat, gościu miły i zna się na robocie, a czat czynny nawet o 1 w nocy.

Oby tak dalej !

• 5 miesięcy temu...

Hehe, napiszę taką małą ciekawostkę, że forall.pl ma PR6, taki porządny hosting, a takie kei.pl ma tylko PR5, ale nie dziwię, się... na forall jak coś nie działało wszystko sobie przekierowywali na stronę główną.

Mam tam konto już dawno nieużywane, myślę wrzucę tam sobie coś, niech się marnuje, i co podpinam domenę, i domena działa ale przekierowywuje na stronę główną forall.pl :/ Tworzą subdomeny to samo...

Maile do nich, to chyba jakaś kpina, na wysłanych 20 swego czasu nie odpowiedzieli na żadnego!

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

Maile do nich, to chyba jakaś kpina, na wysłanych 20 swego czasu nie odpowiedzieli na żadnego!Mar.
Potwierdzam sam też jakiś czas temu pisałem do nich, ale nikt nie raczył odpisać. Ten hosting to KPINA!

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności