Skocz do zawartości

Hosting pod forum IBP

Buncol

Rekomendowane odpowiedzi

Chcę postawić forum oprate na skrypcie IBP i szukam jakiegoś hostingu. Jako, że forum ma się rozwijać nie interesuje mnie ani VPS ani dedyk ale na początek zwykły serwer wirtualny.

Chciałbym abyście mi doradzili jakąś firmę ;) Rozważam między iq.pl a progreso.pl i ewentualnie kei.pl. Może ktoś ma w tych firmach fora oparte na tym skrypcie i mógłby coś więcej napisać czy nie ma problemu z hostingiem.

Fotografia ślubna: www.marcindrechna.com

progreso ma stosunkowo mało wydajne maszyny, wiec hcyba nie beda dobrzy na forum. ja osobiscie mam przemo po kimś (40 userów online) na www.neteasy.pl - chodzi bardzo ładnie, wgrali mi moj wlasny konfig php, szybko odpowiadaja na maile nawet w nocy, do tego taniej niz "giganci"

pozdrowienia.

googlerulz.

Dość nie dawna praktycznie na każdym forum w każdym wątku gdzie ktoś poszukiwał hostingu wszyscy polecali progreso... a teraz? odwidziało się ?

na wrzucenie jakieś wizytówki-firmówki pewnie nadal jest dobry. cos więcej - imho nie. Ostatnio jak miałem linka na wykopie i był zwiększony ruch (ale nadal spokojnie, do 1000UU w ten dzień) to blog ładował się po 10 sekund. Czasami zachowuje się tak nawet bez zwiększonego ruchu ;)

edit: (oczywiście WordPress to chała która tylko potęguje problemy, nie mniej porównuje do innych hostingów np. iq).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności