Skocz do zawartości

11.07.2007 Warszawka spotkanie przelotem

Rekomendowane odpowiedzi

Kto z Warszawki ma czas na pogaduszki godziny od 16:30- 11.07.2007 Środa

Będziemy Michał, Xann, MKA, ja załatwiać kilka spraw w wawie do godz. 16 bedziemy pozniej robimy zjazd na Łódź. Jak ktoś reflektuje na kawe i soczek w przelocie ;) to się wpisywać.

Michał, Xann, MKA, Szook, Noone, Oleq, Pawka, Stwor, 2hc,

Pozdrawiam

Mariusz

• Odpowiedzi 58
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Kto z Warszawki ...

Jak jedziesz na Śląsk to pytasz się "który z hanysów chce się ze mną spotkać na soczku z wściekłej krowy ..."?

Ech Ty ..., a Szczecin to najbardziej warszawskie miasto w Polsce!

No offense, ale Warszawka nawet pisana z dużej litery brzmi dla mnie bardzo obraźliwie ;)

Tutaj będą zaj...iste trzy linki...

Ok, do rzeczy :)

Macie jakieś upatrzone miejsce na kawę? Ewentualnie gdzie będziecie załatwiać te interesy, to poszukamy czegoś blisko.

"bytka abo ne bytka to je zapytka" - W. Shakespeare ;)

Niekończąca się impreza ;) ... wątroba zaleczona :D

Ja sie pisze. Mozna sie spotkac na starowce i pojsc tam gdzie bylo poprzednie spotkanie. Skoro wtedy udalo sie noonowi zarezerwowac sale to teraz tez sie powinno udac.

Jak na większe party to ok, mogę iść rezerwować, ale na kawę raczej nie ma sensu. No chyba, że zrobimy jakieś after party :)

"bytka abo ne bytka to je zapytka" - W. Shakespeare ;)

Niekończąca się impreza ;) ... wątroba zaleczona :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności