Skocz do zawartości

Linki w... sygnaturkach ?!

spec_u

Rekomendowane odpowiedzi

Właśnie jedna rzecz mnie zastanawia czy linki w sygnarurkach na forum mają jakikolwiek moc ? Pomijajac to ze ktos klika i laduje na naszym sajcie ofkz ? : )

I ogólnie linki na forum w tematach (w tresci postu) moją power czy raczej nie ? ; D

link jest linkiem to prawda - ale "ważniejsza jest ilość linków niż ich jakość" - nieprawda - kilka starych linków ze stron tematycznych będzie miało większą moc niż kilo śmieci ze stopek, gdzieś na forum, była 15-17 stopniowa ważność linków

dla Twoich okien najlepsze markizy - dla wszystkich adwokat - lub książka telefoniczna - oferty różnego typu, taniej nie będzie

kilka starych linków ze stron tematycznych będzie miało większą moc niż kilo śmieci ze stopek, gdzieś na forum, była 15-17 stopniowa ważność linków

No fakt tutaj się zgodze że lepiej jest mieć kilka linków ze stron tematycznych niż śmieci. O ile się niemyle to jeszcze lepiej jest mieć link w treści na stronie tematycznej.

Właśnie jedna rzecz mnie zastanawia czy linki w sygnarurkach na forum mają jakikolwiek moc ? Pomijajac to ze ktos klika i laduje na naszym sajcie ofkz ? : )

I ogólnie linki na forum w tematach (w tresci postu) moją power czy raczej nie ? ; D

Jeśli tylko nie są blokowane przez nofollow, to posiadają w jakimś małym, ale zawsze, stopniu ową moc.

Jeśli tylko nie są blokowane przez nofollow

Jeżeli ktoś myśli o linkowaniu stron z podpisów, to musi omijać fora dyskusyjne, korzystające ze skryptu phpBB modified by Przemo..., tam ten parametr jest ustawiony domyślnie.

kcs_kataloog_info.gif - katalog stron KCS promocja stron - dodaj ciekawą stronę

pks-katalog.gif - katalog stron PKS interesujące strony - dodaj interesującą stronę

Najlepsze miejsce dla e-mieszkańca powiatu piaseczyńskiego to serwis e-piaseczno i okolice

To troche głupie skoro dają możliwość umieszczania linków w podpisie to po co ustawiają parametr no follow

Bo stopka na forum nie jest tylko dla pozycjonerów. Niektórzy widzę już świata poza pozycjonowaniem i pozycjonerami nie widzą :)

https://www.punktseo.pl/darmowe-bonusy/ << rozdaje: kody do katalogów firm, kody rabatowe, szablony ZennoPoster ! |---| Moje strony: https://www.s90.pl/pozycjonowanie/ | https://www.seo-stat.pl - zapraszam.                                                                                                                                                                                          

seo-stat-logo.png

Bo stopka na forum nie jest tylko dla pozycjonerów. Niektórzy widzę już świata poza pozycjonowaniem i pozycjonerami nie widzą :)

Ja do tych ludzi nie należe, ponieważ widze świat poza pozycjonowaniem i pozycjonerami a nawet widze ładne panienki na swoim osiedlu. A tam wyraziłem tylko swoją opinie na ten temat, skoro umożliwiają umieszczenie linku to po co dają parametr nofollow. Ale dobra niema co się spierać o to :P

ważniejsza jest ilość linków niż ich jakość
Oczywiście, ale pytanie dotyczyło tego, czy linki ze stopek dają cokolwiek :-) Tak, dają na mało konkurencyjne frazy. Jedna z moich stron - First Certificate in English - ma linki głównie z for, bo chciałam sprawdzić, jak wpłynie to na jej pozycję. Co prawda content jest w miarę dobry, ale te linki z pewnością pomogły. Wystarczy wpisać w Google.pl FCE (4 pozycja) albo First Certificate in English (14 pozycja, ale to dlatego, że w ogóle się nie zajmuję tą stroną i chyba czas zacząć ;>). Widać więc, że słabe linki podziałały.
skoro dają możliwość umieszczania linków w podpisie to po co ustawiają parametr no follow

Najzwyklejsza reklama, w której nie widzę nic nadzwyczajnego. Ja też umieszczam na stronach linki z nofollow, jeśli chcę je tylko zareklamować, ale jeśli nie wymieniają się ze mną.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności