Skocz do zawartości

Najlepsze precelki ?!

spec_u

Rekomendowane odpowiedzi

mogę Ci polecić mojego precelka, dopiero od niedawana istniej (początek lipca) ale mam nadzieję, że powoli będzie rósł - www.Ph24.pl

2 zaindeksowane strony i jedna już w wyniku uzupełniającym (link). Linkujesz swojego precelka, czy tylko czekasz na wpisy innych?

kcs_kataloog_info.gif - katalog stron KCS promocja stron - dodaj ciekawą stronę

pks-katalog.gif - katalog stron PKS interesujące strony - dodaj interesującą stronę

Najlepsze miejsce dla e-mieszkańca powiatu piaseczyńskiego to serwis e-piaseczno i okolice

To ja mój polecę, ale tylko unikaty dla unikalnych wpisów.

https://presell.kopernet.org

1. IP z domowego serwera więc nie masz linków z takim IP na pewno.

2. Seo wtyczki:

Another Wordpress Meta Plugin

Google Sitemaps

Dagon Design Sitemap Generator

Recent Posts

Related Posts

WP-PageNavi

3. title mojej produkcji https://presell.kopernet.org/lepszy-title/ oparty o elementy daty i funkcję is_paged() - różnicuje także title na stronach ze starszymi wpisami (prevorius entries) spod str. głównej, kategorii i archiwum w przeciwieństwie do tego z fabryki spamu.

4. Zróżnicowane wyświetlanie wpisów na stronie głównej i w archiwach/kategoriach

5. Zróżnicowane menu i inne elementy kosmetyczne w zależności od rodzaju wyświetlanej strony.

6. Mod rewrite

mogę Ci polecić mojego precelka, dopiero od niedawana istniej (początek lipca) ale mam nadzieję, że powoli będzie rósł - www.Ph24.pl

2 zaindeksowane strony i jedna już w wyniku uzupełniającym (link). Linkujesz swojego precelka, czy tylko czekasz na wpisy innych?

Będę, będę oczywiście linkował tzn. mam kilka linków na stronie m.in PR4 wiem, że to trochę mało ale poważniejsze linkowanie zacznę już niedługo ...

Teoretycznie tak, ale wiele z moderowanych jest po prostu porzuconych, a BL się nie uaktualniają.

BL staram się aktualizować w miarę często, ostatni update był nieco ponad tydzień temu, o czym informowałem w wątku o spisie presell pages:

Jeśli są jakieś dalsze uwagi lub gdy uznacie że czas najwyższy zaktualizować jakieś dane to piszcie proszę w powyższym wątku.

Swoją drogą jeśli Yeden jesteś zainteresowany pomocą w administracji spisem jestem gotów przekazać Ci dane dostępowe - pisz na PW.

Wyjątkowe szkolenia o marketingu internetowym!

Współorganizowane przez

SprawnyMarketing.pl

A może tradycyjnie zapytać G? :)

Proszę:

strony presell

katalog presell

Wprawdzie nie jest to gwarancja jakości, ale przynajmniej wiadomo, że w ten sposób otrzymujecie precle linkowane i wysoko na jakąś tam frazę ergo dostrzeżone przez Google.

Tutaj będą zaj...iste trzy linki...

Wprawdzie nie jest to gwarancja jakości ale przynajmniej wiadomo, że w ten sposób otrzymujecie precle linkowane i wysoko na jakąś tam frazę

... i trzeba tu też dodać, że sporej części precelków nie znajdzie się na słowa "presell" i "katalog" - tylko na zupełnie inne frazy typu: linki w treści, darmowe linki, darmowa reklama, artykuły z linkami itp. itd :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności