Skocz do zawartości

Strona Rozrywkowa

Milord

Rekomendowane odpowiedzi

A czym ta strona ma się wyróżniać z pośród setek tego typu stron?

Za kilka złotych na allegro można to samo kupić i wyglądem, funkcjonalnością nie odbiega od tego co prezentujesz.

Raczej mam wrażenie, że chodzi ci o linka z forum do tej strony :P niz faktycznie chęć usłyszenia opinii o witrynie.

• 1 miesiąc temu...

Mi sie już niedobrze robi jak widze wszystkie te stronyz grami online które myślą ze niewiadomo ile zarobią.

Dajcie sobie już spokój i wymyślcie coś nowego

Zobaczyli sukces maxiora i innych tego typu stron i także chcą zarobić. Ehh, stare i otarte - co tu oceniać? Gry online, które nie są autorskie? Czy podstawowy szablon? mało oryginalne.

Pozdrawiam, Paweł Ryszka. Potrzebujesz copywritera? Pisz na kontakt [at] dobreteksty.pl!

Gry komputerowe - najlepsze w sieci! SEO dla początkujących - wejdź! 

Raczej mam wrażenie, że chodzi ci o linka z forum do tej strony biggrin.gif niz faktycznie chęć usłyszenia opinii o witrynie.

Błądzisz synu, błądzisz!

Pozycjonerzy ponoć mają coś na koncie w tak taku i obywatel myślał, że ktoś się skuci na dzwonka lub logo :)...

A co do strony to chyba tylko top wstawiony w gotowy szablon z cmsem, który na allegro po 4,99 chodzi (wiem z doświadczenia :P)...

Robię barcampy: Aula Polska i RadomIT i kilka innych.

Czy wiesz, że największe prowizje w branży turystycznej i masę narzędzi daje Odpoczne.pl (bez ref'a)?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności