Skocz do zawartości

Artykuł z linkiem niepresell

AdamAGP2

Rekomendowane odpowiedzi

Zauważyłem, że jest pewna grupka osób która pozycjonuje się na aparaty cyfrowe i fotograficzne frazy. Tutaj można umieści artykuł z linkiem. https://www.fotografia.kopernet.org/opinie-...zje-aparaty.php to nie żaden presell tylko moja strona, która jest na pierwszym miejscu w Google na frazy:

"fotografia"; "podstawy fotografii"; "retusz zdjęć"; "obróbka zdjęć" na "obiektywy" jest na razie na 5 ale zamierzam to zmienić:(, no i jeszcze na czołowych miejsca na sporo innych fotograficznych fraz, miedzy innymi "fotografia makro" itp.

Jakie są wymogi:

Artykuł musi być w 100% unikalny (dokładnie sprawdzę), z tematyki fotografii, długi minimum 2500 znaków i atrakcyjny dla czytelników - (nie preclowy bełkot), bo ludzie będą go czytać. Ponieważ strona jest na czołowych pozycjach w Google zapewni też pewien trafik.

W jednym artykule można umieścić 1 link.

Można dodawać obrazki itp. (nie kradzione)

Co otrzymujecie w zamian - supertematyczny link ze strony z najwyższych pozycji + traffic

Ewentualnie mogę sprzedać link ze strony głównej serwis - reklama i "inne moje strony" są pod ramką, czyli na innych podstronach, które dodatkowo są zablokowane dla robotów w robots.txt i w meta i mają atrybut nofollow.

Tak więc potencjalny link będzie jedyny nieblokowany wychodzącym z głównej.

"obiektywy" jest na razie na 5 ale zamierzam to zmienić
Nie warto, wejść nie ma zbyt dużo na tę frazę. Ale są inne odwiedzinodające frazy w tej branży. :D

W sumie już nie wiem na jakie się pozycjonować, a na aparaty cyfrowe nie chce mi sie walczyć ze wszystkimi sklepami skoro mi chodzi tylko o traffic.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności