Skocz do zawartości

Dziwny spadek

Adriank

Rekomendowane odpowiedzi

Mam takie pytanie:

Otóż kupiłem domene pr4 i podczepiłem pod moja stronę, po kilku dniach google zaindeksowało zmiany i moja strona pojawiła się na 420 pozycji w google na moje slowa kluczowe, nastepnie po 4 dniach awansowała na 42 pozycję, po 5 dniach spadła na 148 pozycję i juz od 4 dni jest na 148 bez zmian. Dlaczego tak sie stalo i kiedy powroci na 42 pozycje? Czy to jest typowe zachowanie google? Dodam,ze uzywajac parametru allinanchor przez moimi slowami kluczowymi, wtedy strona pojawia sie na 17 pozycji.

Wszystko zalezy od wielu czynnikow, minzy innymi od popularnosci hasla i twojej cierpliwosci.

Adriank, nikt nie kaze ci czekac, zaloz z 200-300 stronek, zajmuj sie nimi po kolei, zobaczysz, czas szybko leci:)

Pytanie o czas jest glupie, Lolki Ci odpowiedzial, kiedy zalatwisz kilka tys. bl wedlug Yahoo. Kiedy to zrobisz, to od ciebie zalezy.

Nie wiem co to jest e-weblink. Ale sie domyslam ze jest system wymiany linkow tzw. reciprocal links. Mam rację?

Mam pytanie czy jezeli zdecydowal bym sie kupic troche punktow w e-weblinku to ustawic moje slowa kluczowe jako anchor text czy tez nazwe mojej domeny - zeby nie dostac filtra na slowa kluczowe i podbudowac domene - wtedy linki z anchor textem zawierajace slowa kluczowe beda mniejszoscia i bedzie to naturalne dla google. Prosze o odp i ewentualne wskazowki poniewaz dopiero zaczynam z pozycjonowaniem.

Ej. Co to wogóle za pytanie w tym dziale? Zacznij czytać dział dla pocżtkujących. Po powiedzmy miesiącu zacznij czytać dział Pozycjonowanie i Optymalizacja, a po następnym miesiącu dział Google. W międzyczasie nie przestawaj czytać wcześniejszych działów. Po miesiącu czytania działu Google możesz zadać tutaj pytanie i wtedy będziesz śmiał się z tego o czym teraz napisałeś. Ale fakt faktem dawno się tak nie uśmiałem czytając to forum :D

Do moderatorów : proszę przesunąć ten temat do działu dla początkujących albo do humoru.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności