Skocz do zawartości

Zaplecze inaczej

Paweł Kobis

Rekomendowane odpowiedzi

Dlaczego pliki są kodowane? Odpowiedź jest prosta - jest tam zbyt wiele cennego kodu (kilka botów itd.) - gdyby nie były kodowane ludzie zaczęliby kopiować kod i tworzyć własne generatory... I dlatego sprzedaż wersji odkodowanej za takie pieniądze nie ma sensu.

• Odpowiedzi 391
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Kazdy kto uzywa skryptu wie juz ze pliki wynikowe nie maja zadnego zakodowanego skryptu :D Zrudlo jest widoczne jak na dloni i jest naprawde ale to naprawde proste ;) Jak widac sa osoby ktore nawet nie odpalily skryptu a juz snuja teorje spiskowe.

Zabezpieczony jest tylko generator z oczywistych powodow + jesli bedzie sytulacja ze ktos nie bedzie sie czymal umowy licencjackiej jego wersja i tylko jego wersja generatora zostanie zablokowana na zawsze.

jesli bedzie sytulacja ze ktos nie bedzie sie czymal umowy licencjackiej jego wersja i tylko jego wersja generatora zostanie zablokowana na zawsze.

to rozsądne, ale czy to oznacza, że masz zdalny dostęp do wszystkich zainstalowanych generatorów?

Kazda kopia bedzie miala wlasny numer licencji i bedzie sprawdzala co okreslony czas czy licencja jest wazna jesli tak to dziala jesli nie to nie dziala i tyle.

Dlaczego nie udostępnisz kodu, przecież nim tam nic magicznego? Te kilka parserów, chyba nie jest aż tak tajna, żeby nie udostępnić kodu. Zwłaszcza po ostatnich opisach związanych z możliwością wstrzyknięcia kodu w system Linkorn. Nie chcę snuć teorii spiskowych, ale tak naprawdę to całkiem niezłą farmę sobie budujesz. :). Pomysł jeszcze lepszy niż własny system wymiany linków. Gratuluję. :tancze:

"Dopiero gdy wolna wola znowu zaskoczyła, przerwali bieg po torze przeszkód ich własnej konstrukcji."

jakby byl kod odkodowany to za 10 zl nie byl by sprzedawany ten generator tylko za duzo wiecej i wielu z nas by go sobie nie kupiło

dla mnie sprawa jest Ok dostaje narzedzie gdzie bede mogl zrobic wiele tysiecy indywidualnych podstron, gdzie wczesniej musialbym dac za nie jakies 1000 zl wiec nie narzekam, :) jestem zadowolony i czekam na sprzedaż,

sam bym sobie tego nie napisał,

Dlaczego nie udostępnisz kodu, przecież nim tam nic magicznego? Te kilka parserów, chyba nie jest aż tak tajna, żeby nie udostępnić kodu.
a ty bys udostepnil za 10 zl cos gdzie wielu chcialo by to pozniej sprzedawac po 500 zl na allegro - nie sadze,

a teorie spiskowe - tez ostatnio snułem i zająłem się juz tylko swoją pracą, :tancze:

czyli tak jak w wielu programach licencja na rok - pozniej przedluzenie ??? czy na stale, a jak zrobie cos nie tak to wtedy odcięcie

Oferuje miejsce na kilku stronach internetowym, gdzie możesz umieścić:
BANERY REKLAMOWE
ARTYKUŁY PROMOCYJNE, REKLAMOWE, INFORMACYJNE

Skoro nie życzysz sobie tego to nie :)

Zreszta nie ma nic w tym trudnego... Poszukać parsera xml (nawet na forum tutaj jest) odpowiednio klika rzeczy po usuwać. Dowcipy są na jednym blogu. Grafika css więc nic trudnego :tancze:

Nie pisać PW :D troche za dużo tego jest :D

(L)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności