Skocz do zawartości

Zaplecze inaczej

Paweł Kobis

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 391
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Mi się wydaje, że to nie rss. Tylko rozwala ją chyba treść. Jest jeszcze jeden problem. Mniej poważny (nie wiem czy to ma jakiś wpływ) ale pojawiąją się często w artach linki tak jakby do kolejnych haseł (tak jak jest w encyklopedii).

Może dałoby się przy "miksowaniu" tesktu umieszczać linki wew. Myślę, że wpłynęło by to w znaczący spsób na wiarygodność oraz na indeksację.

(L)

W wersji v2 nie ma już linków w żadnych wygenerowanych treściach B) A jeśli chodzi o "rozjeżdżanie" to szablon jest opart o tabele i gdy wygenerowany tekst zawiera np."------------------------" - długi wyraz nie oddzielony spacją tabela rozjeżdża się - ale zdarza się to naprawdę bardzo żako :) .

Kurcze generujecie w tym temacie posty szybciej niż ten automacik... jeżeli coś jest zakodowane to jest zakodowane i tyle... komu się to nie podoba to niech odpuści temat, zamiast walić focha że to pewnie trojan, praca kosztuje.

B)

fajny bajer odnośnie licencji, przynajmniej nie namnoży się milion super-pseudo-poke

brak sygnatury

Pawle jedynie co mogę pogratulować to strategii sprzedaży produktu. Przeczytałem ten post od 1 topiku. Dałeś powąchać ciasteczko a potem piąknie sprzedajesz je na paczki. Już widze te dolary w oczach dzieci NEO i wyobrażenia ile to teraz punktów natrzaskają w systemach i jaką kase złoją. System jak system, każdą spamiarę kontentu którą natrafiam w sieci zgłaszam, ot bo lubię B) . Napisałes że poszedłes na jakoś a na ilość. Nie widze tu ani tego ani tego, po prostu ta darmówka to kolejny chwyt ,,marketingowy” z serii dochody ze sprzedaży książki na cele charytatywne. Sory, ale jakoś nie chce mi się w to wierzyć :) I nie to żebym miał coś do Ciebie czy do zarabianiu na np książkach. Tylko śmieszy mnie taki pseudo PR

pozdrawiam

OK panowie dziękuję za wyczerpującą relację z 11 podstron B) Ktoś kiedyś powiedział na tym forum że jestem "nikim" więc "nikt" nie może zrobić dobrej kampanii marketingowej i budować sobie PR :)

Ale wracając do tematu za około 45 min będzie aukcja na allegro na sprzedasz oskryptowania w cenie 10 zł za domenę gdzie bedzie używany. W tej cenie będzie tylko 20 pierwszych licencji (to tak żeby było bardziej marketingowo) - następnie przechodzimy na cenę 50 zł za skrypt na domenę. A żeby było bardziej PR i marketingowo to każda osoba która prześle mi potwierdzenie zakupu mojej książki (link w stopce) otrzyma licencję na 1 domenę za FREE (a to już extra mega reklama)

Podziękować proszę Panu Adkowi :P

Następna nieudolna próba stworzenia jakiejś "strategii marketingowej" i to jeszcze zrzucając winę na kogoś... Nie tędy droga.

Nasunęła mi się myśl i zacytuję kogoś: "[ nierzetelny partner ] nigdy nie będzie w stanie odbudować sobie wizerunku na tyle żeby wszyscy mu z powrotem zaufali"...

No nic po 10-tki pewnie się już nie załapię, ale gdzieś mi na allegro śmignęły jakieś generatory za ponad tysiaka, więc 50 zł to też broszka B)

Ale mogłeś dać to info wcześniej.

Content is Dead.

Community is King Now

System wymiany linków stałych? Tutaj

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności