Skocz do zawartości

Zaplecze inaczej

Paweł Kobis

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 391
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Powiem dobry chwyt marketingowy.

Ale jednym słowem pewno zraźiłeś do siebie grono wielu osób na tym forum.

Obserwując troche to forum widze ze wiele osób sie sprzedaje po troszeczku, nie żebym miał cos do zarabiania kasy, ale nie za wszelką cenę.

Tak jak czytałem kilka postów wyżej ze reklamowałeś swoją książke pod hasłem że, jakaś kasa idzie na cele dobroczynne, nie wiem czy to prawda, jesli nawet to prawda, to nie ma co nawet tego komentować.

Wiadomo wiele osób to kupi, może będzie trochę więcej spamu.

"Adek" a co do wysylania spamow do (spam raportów) , pewno sam masz pare Qlweb, a to nie jest spamem, mnie tam nie obchodzi co kto ma jak zdobywa ptk w systemach, i nigdy nie zgłaszam spamerek do spam rapotów, z wiadomej przyczyny "nie rób bliźniemu swemu co tobie nie miłe".

No to na tyle mam do powiedzenia [POKEMON, "Gremlin"].

Kazdy kto uzywa skryptu wie juz ze pliki wynikowe nie maja zadnego zakodowanego skryptu :D Zrudlo jest widoczne jak na dloni i jest naprawde ale to naprawde proste :) Jak widac sa osoby ktore nawet nie odpalily skryptu a juz snuja teorje spiskowe.

Zabezpieczony jest tylko generator z oczywistych powodow + jesli bedzie sytulacja ze ktos nie bedzie sie czymal umowy licencjackiej jego wersja i tylko jego wersja generatora zostanie zablokowana na zawsze.

Paweł nie gniewaj się ale licencjacka to może być praca, a umowa licencyjna. O błędzie na błędzie już nie wspomnę. Ktoś kto w stopce reklamuje książkę, której jest autorem powinien chyba bardziej uważać na takie rzeczy, odpal sobie chociażby sprawdzanie błędów w firefoksie bo aż żal patrzeć... :/

⇅ Sprawdź czy nadal jest zielono u Ciebie i konkurencji poprzez nowoczesne monitorowanie pozycji

@Pawel Kobis:

Jeśli w wersji finalnej nadal używasz do szyfrowania programu tej samej metody, co do zakodowania źródeł z pierwszego postu, to radzę zmienić.

Na dowód fragment 'generuj.php' z rar-a podanego w pierwszym poście:

<?php

$a = curl_init();
curl_setopt($a, CURLOPT_URL, "https://allegro.pl");
curl_setopt($a, CURLOPT_RETURNTRANSFER, 1);
curl_setopt($a, CURLOPT_TIMEOUT, 5);
$pagea = curl_exec($a);
curl_close($a);

preg_match_all('[</span></a></div><div class="li1"><a class="spec bold" href="(.+?)"><span>]is', $pagea, $kat);
$countkat = count($kat[1]);
$kategoria = $kat[1][rand(0, $countkat-1)];

:P pozdrawiam, k0rnik

and

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności