Skocz do zawartości

Zaplecze inaczej

Paweł Kobis

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 391
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
do tej pory nie otrzymalem maila z generatorem mimo kilku wyslanych mailli, kontaktu gg oraz PW na tym forum, sprawa zostanie oczywiscie przedstawiona allegro...

Potwierdzam, mam tak samo, wysłałem juz kilka razy PW i żadnej odpowiedzi nie otrzymałem, a widze ze autor generatora bywa na forum więc wiadomości napewno otrzymuje.

Ja dostałem po 4 przypomnieniach mailem i 4 PW na forum, ale w końcu dostałem wczoraj;)

Dowiedziałem się też, że wygenerowanego spamu nie można podpinać pod subdomeny tylko trzeba je trzymać w katalogach. Tak więc spam1.domena.pl to złamanie licencji. Musi być domena.pl/spam1/

Dziwne - maile poszły - na pw tez poszło

Racja, bardzo dziwne. Panie Pawle - internet Pana nie lubi i jakoś Panu dzieją się dziwne rzeczy, jakieś wiadomości nie dochodzą, kogoś przez przypadek się oszuka i takie tam.

A u mnie:

No dobra - maila napewno wysylalem

Ciekawe czy wiadomości na PW forum też nie dochodziły :/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności