Skocz do zawartości

Zaplecze inaczej

Paweł Kobis

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 391
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Ja mam problem z uruchomieniem darmowej wersji na serwerze Progreso. Strony mi się owszem, generują do katalogu /file ale gdy próbuję je wyświetlać, widzę tylko Error 500. W logach serwera znalazłem "Premature end of script headers: /spam-gen/file/0.php"

Co mogę zrobić, by to uruchomić? Będę wdzięczny za pomoc.

pozdrowienia

Dla tych, co lubią zdjęcia planet: Planety i ich zdjęcia, dla tych, co lubią katalogi stron: Podwójny katalog stron. Albo Idź do diabła.

Niestety. Tym razem mam "403 Forbidden. You don't have permission to access /file/0.php on this server."

Musi być CHMOD 7, bo przecież skrypt działa przy wywołaniu strony prawda?

pozdrowienia

Dla tych, co lubią zdjęcia planet: Planety i ich zdjęcia, dla tych, co lubią katalogi stron: Podwójny katalog stron. Albo Idź do diabła.

sorry ja dokładnie mam 755

Działa - bardzo dziękuje za wskazówkę. Ustawiałem rożne wersje, a ten, najbardziej przecież prawdopodobny jakoś mi umknął...

pozdrowienia

szook dobrze rozumiesz. Tylko jest ale do tego takie że treści są dynamicznie zmieniane aby zapewnić maksymalna unikalność na spamach. Cena 10 zł za soft nie jest cena na zarobek, ale jedynie "zaporówką" przed pokemonami i zabezpieczeniem że każdy będzie posiadał unikalną treść.

Cena 10 zł za soft nie jest cena na zarobek, ale jedynie "zaporówką" przed pokemonami i zabezpieczeniem że każdy będzie posiadał unikalną treść.

Na innym forum Paweł Kobis napisał:

nastepna aukcja bedzie z cena 50 zl lub 100 zl za domene

Robię barcampy: Aula Polska i RadomIT i kilka innych.

Czy wiesz, że największe prowizje w branży turystycznej i masę narzędzi daje Odpoczne.pl (bez ref'a)?

CrashXT - idź może się przebiegani po lesie z zawiązanymi oczami - może pomoże. Szukasz zadymy sorry ale nie uda Ci się bo jak widać czytanie i składanie to ci nie idzie. Bo coś zapomniałeś dodać tego:

Juz jest w testach wersja z synonimami i z bardzo przyjemnym automatem dla domen biggrin.gif - Dostajesz swoj klucz wpisujesz domene i dziala biggrin.gif - Limit bedzie na ilosc aktywnych domen i pakiety po 10, 50, 100, unlimited domen - cena nie ustalona jeszcze ale fainie wyglada biggrin.gif
oraz
PS:

Raczej nie kupisz za 11 zl bo nie sprzedaje go w tej cenie biggrin.gif nastepna aukcja bedzie z cena 50 zl lub 100 zl za domene już dla nowego generatora - z mozliwoscia wymiany domen na inne jak poleci do filtra lub z mozliwoscia przenoszenia na inne za doplata biggrin.gif

Zupełnie nie wiem po co robisz zamieszanie - czy naprawdę wszystko OK masz w głowie bo coś tu nie tak wygląda

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności