Skocz do zawartości

Zaplecze inaczej

Paweł Kobis

Rekomendowane odpowiedzi

idź może się przebiegani po lesie z zawiązanymi oczami

Twoja riposta doprowadziła mnie do płaczu ... tylko, że ze śmiechu mój kochany Pawle :)...

Już przecież w tym temacie podawałeś cenę 50 pln jako kare za to, że ktoś coś na Ciebie napisał.

Mam nadzieje, że nie przeniesiesz na te forum Twojej osobistej kultury, którą można było podziwiać na innym forum. Mowa oczywiście o słownictwie, które powszechnie uznane jest za obelżywe i nie przystoi go stosować w rozmowach ze swoimi klientami (nawet jeżeli rozmowa jest prowadzona na forum).

Sam piszesz, że już nie sprzedajesz po 11 złotych, że dasz jakiś dodatek i cena będzie 50-100 złotych więc co śmiesz twierdzić, że nie chodzi o zarobek? Z kogo kpisz? Myślisz, że na forum są osoby Twojego pokroju? Myślisz, że jak napiszesz: "Ja Doktor! ja óczyłem sien w usa u wielkiej brytanj" ... to każdy powie, ojej Paweł Kobis to gość, trzeba wierzyć w co pisze...

Powiem Ci jedno: Nie wierze w ŻADNE Twoje słowo. Jak Linkorn pojawił się na allegro to odrazu zaczełeś mówić, że to tylko forma znalezienia partnera, który pomoże w rozwinięciu systemu. A teraz faktem jest, że system należy do kogoś innego.

Więc po co piszesz, że nie dla zarobku? Chcesz mieć szacunek userów PiO? Chyba kupisz go tylko w erze bo tych wszystkich Twoich akcjach... Jak chcesz sprzedawać po 100 złoty za domenę to pisz w pierwszym poście, że chcesz zarobić, a nie, że wyeliminować lamki...

Robię barcampy: Aula Polska i RadomIT i kilka innych.

Czy wiesz, że największe prowizje w branży turystycznej i masę narzędzi daje Odpoczne.pl (bez ref'a)?

• Odpowiedzi 391
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Nie warto Crash. O szacunku to on może pomarzyć... Za to nie obce mu będą kpiny z jego osoby, zachowania i jego pseudo doktoratu który chyba sam sobie wystawił. Jest to zwykły [ nierzetelny partner ] i "wieśniak" który wmawia wszystkim że jest teraz w Walii czy gdzieś, szkoda że niektórzy dopiero teraz to zauważają. Wiele osób pisało o tym wcześniej...

Nieznam Pawła a więc niebędę go oceniał, choć czytałem na PiO opinie kilku kupujących od niego. Ale fakt faktem większość tego typu narzędzi jest robionych w celach zarobkowych, wkońcu nikt tak od siebie nie będzie tracił czasu, na napisanie jakiegoś narzędzia tak sobie.

1. wyczyścić plik index.php (usunąć przekierowanie 301);

2. Utworzyć i wgrać plik .htaccess o zawartości:

RewriteEngine on

RewriteRule ^index.php$ /file/0.php$1
RewriteRule ^([0-9]+).php$ /file/$1.php

;

3. w pliku x.php (lub stopka.php) dopisać

include('e-weblink.php'); echo fetch_weblink();

;

4. do katalogu file wgrać instalkę (katalog e-weblink i plik e-weblink.php) i katalogowi nadać chmod 777;

Postąpiłem zgodnie z Twoim opisem i e-weblink nie autoryzuje mi strony.

Wyrzuca błąd:

Odrzucenie autoryzacji: Niepoprawny skrypt instalacyjny
Skrypt zainstalowany na Twojej stronie jest nieaktualny lub zmodyfikowany. Prosimy o zainstalowanie oryginalnej aktulanej wersji skryptu.

Oczywiście zainstalowałem aktualne pliki i ustawiłem prawa dostępu. Co może być przyczyną?

• 1 miesiąc temu...
nadaj prawe na folder weblink a jak sa to skasuj plik w nim znajdujacy sie i postaraj sie zautoryzowac.

u mnie też nie idzie autoryzować, zaindeksowane mam już 50 stronek tylko po co ;)

Wino - to co lubimy najbardziej, a tu opakowania na butelkę 0.75l

Generujesz ręcznie? :rolleyes:

Wystarczy to postawic, linkowac i boty beda same generowac. A indeksuje sie ladnie.

Może dokładnie nie zrozumiałem instrukcji. Jak boty mogą generować podstrony??przecież musi być uruchomiony skrypt generuj.php (tak też robiłem wrzuciłem na serwerze w przeglądarkę generuj.php i tak sobie szło. Tworzyły sie strony od 0.php w folderze file.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności