Skocz do zawartości

Zaplecze inaczej

Paweł Kobis

Rekomendowane odpowiedzi

Rozumiem, że technicznie sobie radzisz, ale koncepcyjnie usiadłeś? Bo nie pomyślałeś.

Nowa struktura musi teraz wyglądać minimalnie inaczej - plik przerobiony z 0.php na index.php trzeba przenieść do głównego katalogu, nie może zostać w /file, bo niby jak mają go znaleźć?

Ten przerobiony index.php trzeba przerobić kompletnie na stronę statyczną; Najwygodniej jest w przeglądarce uruchomić 0.php, zapisać jako index.php na dysku i wyedytować jak "zwykłą stronę html" tylko z rozszerzeniem .php.

Stopka musi być "na sztywno", tak samo główne menu - przerobić trzeba tak, by kolejne pozycje wskazywały kolejne strony już w katalogu /file.

Na tak spreparowanej stronie e-weblink instalujesz dwa razy - raz na stronie index.php, a drugi raz na dynamicznej stopce ze spamiarki. W ten sposób masz w obrębie całego serwisu zainstalowany e-weblink. (W panelu e-weblinka zgłaszasz, rzecz jasna, stronę tylko raz.)

pozdrowienia

Dla tych, co lubią zdjęcia planet: Planety i ich zdjęcia, dla tych, co lubią katalogi stron: Podwójny katalog stron. Albo Idź do diabła.

• Odpowiedzi 391
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Działa :jezyk1: wielkie dzieki ;)!!! fakt nie wpadl bym na to ;) pozdrawiam serdecznie

Oferujemy usługi z zakresu pozycjonowania stron internetowycha a także tworzenia stron. Pozycjonowanie płatne tylko za wyniki, wystawiamy F. VAT. Zparaszamy do kontaktu w godzinach od 9:00 nawet do późnych godzin wieczornych, chętnie doradzimy, pomożemy.

gg:3124038, email: info@goneett.pl, tel. 792-899-097, NIP: 716-265-12-92, REGON: 060360832

Witam,

mi ten darmowy skrypt nie chce zadzialac. Jak daje na: https://****/generatorsite.php to otwiera sie pusta biala strona i tyle. Co mam zrobic?

Dzięki :P Naprawdę mnie rozbawiłeś ;) Oby więcej takich ludzi na PiO ...

Kiedy kolejna wersja skryptu?

Wejdź i nakarm głodne dziecko.

baner4.gif

Dziękuję.

Witam,

mi ten darmowy skrypt nie chce zadzialac. Jak daje na: https://****/generatorsite.php to otwiera sie pusta biala strona i tyle. Co mam zrobic?

Dzięki ;) Naprawdę mnie rozbawiłeś ;) Oby więcej takich ludzi na PiO ...

Kiedy kolejna wersja skryptu?

Nie rozumiem co w tym śmiesznego? Zadałem normalne pytanie.

• 3 tygodnie później...
www.nazwa-domeny.pl/file/0.php

no ja wygenerowałem te linki i teraz wchodze do tego

www.zumi.ddl2.pl/forum/file/0.php

przecie tam nie ma takiego pliku co z tym fantem zrobic?? aha to dorum jest testowe dla tego się pytam...

https://phonik.eu www.master-pc.org www.katalog.phonik.eu www.edu.phonik.eu www.reklamuj.ocom.pl www.internauci.eu

admin.gif

www.nazwa-domeny.pl/file/0.php

no ja wygenerowałem te linki i teraz wchodze do tego

www.zumi.ddl2.pl/forum/file/0.php

przecie tam nie ma takiego pliku co z tym fantem zrobic?? aha to dorum jest testowe dla tego się pytam...

Pewnie coś pomyliłeś, już działa - generuje ci:

www.zumi.ddl2.pl/forum/file/50.php

Jeżeli chcesz mieć od początku 0.php to w licznik.txt wstaw 0

Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę.

https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653

• 3 tygodnie później...

Dzięki, ale tą wersje 1 mam i pracuje już. Robi w granicach 20.000 stron na dobę. Nie wiem czy to dużo czy mało , może ktoś powie. Jeszcze raz dzięki za linka. Może do wersji 2, zapłacę.

Mam jeszcze pytanko, czy ktoś może mnie pokierować, mam te 20.000 stron co po winem dalej zrobić, zostawić je tak w katalogu, zmienić nazwę katalogu i zmienić hurtowo nazwy plików, czy gdzieś inndziej je przenieś aby zostały zauważone przez roboty? proszę o pomoc. Dziękuje z góry za życzliwość.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności