Skocz do zawartości

Zaplecze inaczej

Paweł Kobis

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 391
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

lepiej było by to zrobić w oparciu o bazę danych bo taka nazwa.pl i chyba większość innych hostingów nie lubi dużej ilości małych plików. Zrestą dużych ilości dużych plików pewnie też nie lubi. :) Nie każdy ma dedyka niestety

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

• 2 tygodnie później...

Po zastosowaniu się do wskazówek z instrukcji podczas odpaleniu ../generatorsite.php wyskakuje:

Warning: main(klucz.php) [function.main]: failed to open stream: Permission denied in /home/KONTA/WWW/PREMIUM/j/jaclaw/_public_html/generator/generatorsite.php on line 3

Warning: main(klucz.php) [function.main]: failed to open stream: Permission denied in /home/KONTA/WWW/PREMIUM/j/jaclaw/_public_html/generator/generatorsite.php on line 3

Warning: main() [function.include]: Failed opening 'klucz.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/php4/share/pear') in /home/KONTA/WWW/PREMIUM/j/jaclaw/_public_html/generator/generatorsite.php on line 3

może to wina hostingu..? masternet mam. ale raczej nie. Co w takim razie jest nie tak?

Drukarka przestaje już drukować? Kup tusze i tonery na inkhouse.pl !

Może ktoś przytoczyć wiadomość z tego tematu? Nie chce mi sie tam rejestrować ;)

Proszę bardzo:

Bardzo miło będę wspominał czas spędzony na tym forum jednak muszę się pożegnać z wami jaki z projektami jakie są realizowane lub zostały zrealizowane gdyż nowy pracodawca nie pozwala na prowadzenie takiej działalności. W poniedziałek się przenoszę już do nowego miasta (państwa zarazem też) aby tam pracować. Naprawdę szkoda mi tego wszystkiego co już osiągnąłem jednak biznes to biznes ale mogę powiedzieć że tanio się nie sprzedałem i 2 miesiące negocjanci na pewno wyszły mi na plus

Obecnie mam jeszcze do przekazania mniejszych klientów o wartości miesięcznej 3000 - 5000 zł (tyle płacą) już wypozycjonowani na wszystko co chcieli i chętnie ich odstąpię oczywiście nie za FREE Największych zostawiam swoim najbardziej zaufanym osobą z firmy. Dodatkowo mogę sprzedać domenę atibit.com i trochę swojego zaplecza zaindeksowanego z PR z serwerami i wszystkim co potrzeba w sumie jest tego prawie 3 000 domen gdzie ponad 70% ma PR 4 lub więcej i około 100 domen z PR 7 i 8 (zaplecza na PL, ENG, IT, ES)

Dziękuję za wspólnie spędzony czas z wami i możecie być pewni że kilka osób pozostanie w mojej pamięci podczas nowej pracy nie zapomnę o was może jeszcze kiedyś tu zawitam.

PS: Jeśli ktoś jest zainteresowany czymś co mam na zbyciu proszę pisać na PW lub na GG od razu o co chodzi.

PSII: Jeszcze raz pozdrawiam wszystkich i dziękuję za wyrozumiałość dla mnie.

(...)

ja strzelam że Google Powodzenia!
Gdzie będę pracował nie chcę mówić bo to bez znaczenia, tak samo czym będę się zajmował bo to mnie nie zmieni i moich poglądów jedynie zmieni się to że będę po innej stronie i dla kogoś innego a nie dla siebie samego.

Dla mnie podejrzane (Google)

Jak chesz wiecej to się musisz zarejstrować :soczek:

Radeq blog - już mniej o SEO ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności