Skocz do zawartości

Zaplecze inaczej

Paweł Kobis

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 391
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Paweł Kobis: Pytanie, po co publikujesz taki soft? W sieci jest tego pełno, a jak ktoś choćby trochę myśli sam jest w stanie napisać lepszy. Wkurza mnie takie podejście, teraz cala masa pokemonów, będzie stawiać za pomocą generatorów strony. Nie potrafią wykorzystać wiedzy więc po co im dajesz kolejne narzędzie, do pewnych rzeczy trzeba dorosnąć i umieć to korzystać z wiedzy.

BTW. I jeszcze sie cieszą. Czujesz sie dowartościowany?

"Dopiero gdy wolna wola znowu zaskoczyła, przerwali bieg po torze przeszkód ich własnej konstrukcji."

qwertyuiop - ale w czym problem? Nudziło mi się i udostępniłem. Jasne że są lepsze i gorsze generatory ale ten ma kilka cech których żaden dostępny w necie nie ma ;) Dla mnie soft jak soft odpowiednio wykorzystany jest bardzo wartościowy, źle wykorzystany jest nic nie warty.

Sorry ale ja nie odpowiadam za wykorzystanie tego softu.

Czy czuje się dowartościowany ? Hmmm jakoś o tym nie myślałem/ nie myślę udostępniłem bo miałem od taki kaprys i tyle.

Każdy kto umie myśleć wie do czego ten soft jest stworzony :)

Jeśli instaka e-weblinka jest w tym samym katalogu, co plik index, to będzie

<?php include_once('e-weblink.php'); echo fetch_weblink();?>

"bytka abo ne bytka to je zapytka" - W. Shakespeare ;)

Niekończąca się impreza ;) ... wątroba zaleczona :D

Paweł zainstalowałem na jednej stronce i ...nie podobają mi się 2 rzeczy :D

1. po wygenerowaniu 100k site katalog file będzie ważył ca. 0.5 GB, co tak naprawdę uniemożliwi kopiowanie skryptu na większą skalę, bardziej oszczędna pod tym względem jest baza danych :(

2. przekierowanie 301 w pliku index uniemożliwia zainstalowania e-weblinka, podejrzewam, że większości systemów rownież.

Można sobie poradzić zapisując index jako statyczną wersję podstrony .../file/0.php ale to już nie automat ;)

Reszta ok, zobaczymy jeszcze jak się indeksuje ;)

"bytka abo ne bytka to je zapytka" - W. Shakespeare ;)

Niekończąca się impreza ;) ... wątroba zaleczona :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności