Skocz do zawartości

Zaplecze inaczej

Paweł Kobis

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 391
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

lub ustawil czasówke po której skrypt juz nie generuje nowych stron

fakt jest jeden taki generarator jest wg mnie sporo wart choc sa osby ktore tu na forum udostepniały inne narzedzie tworzace tez setki podstron za FREE i nie da sie ukryc powstaje sporo tego,

fakt jest jeden generatorow mozna uzywac ale z glowa gdyz ja juz BANIKI złapałem i to w jednym przypadku na cała domene z subdomenami a teraz widze ze cos sie dzieje z drugą gdyż po mału jest wyideksowywana (wszystkie subdomeny) a był tam tez skrypt generatora podrzucony :) w kilka miejsc

Oferuje miejsce na kilku stronach internetowym, gdzie możesz umieścić:
BANERY REKLAMOWE
ARTYKUŁY PROMOCYJNE, REKLAMOWE, INFORMACYJNE

czy ja wiem czy było by super :D ale tak na serio ja w chwili obecnej przerzucam sie na zaplecze na bazach gdyz ten generator generowal setki tysiecy podstron i np nazwa kazala mi zmniejszyc ich ilosc :( czyli musialem obciac czesc stron i bede musial zrezygnowac z ich usług i wiem ze dotyczylo nie tylko mnie to i wiem tez ze kilka hostingow ma ustawioną maksymalna ilosc plików na danym koncie co niestety powoduje iz ten generator jest juz malo atrakcyjne :(

ponadto jak juz powiedzialem trzeba uwazac na BANY w google :( - wiadomo wielu ludzi lubi po*********c (mnie to spotkało), a skrypty te sa dosc łatwe do namierzenia i osobiscie polecam w chwili obecnej (mozna nie trzeba) programy partnerskie dotyczacy sklepów ktore stawiasz, dane pobieraja z serwera sklepu i nie dosc ze mamy ich kilka rodzaji mozemy ich stawiac do woli i do woli zmieniac grafike dzieki czemu nie zostanie nam powiedziane ze tworzymy strony pod wyszukiwarki i nie zaliczymy bana :)

jesli ktos chce skorzystac link na dole : Program Partnerski - Darmowe Sklepy

ponadto od razu zarabiamy jak cos sprzedamy :P i wiem tez ze kilka osob zaczelo je tak robic aby na nich zarabiac i maja z tego juz jakis pieniadz czyli dodatkowe żródło dochodu jest :D

BANERY REKLAMOWE

z tym generatorem to mozecie juz sobie dac spokoj

nagle jakies wygasniecie skryptu

kazdy myslacy czlowiek musi sie domyslec ze Pawel K. pracuje juz w Google (pozbywa sie zaplecza, a nawet umow z firmami ktore pozycjonowal :D!, skrypcik nagle wygasl, wczesniej sie pozbyl Linkorna, sprzedaje swoje serwisy, zegna sie ze wszystkimi, mowi cos o innej stronie).

Za jakis czas wszelkie info o nim pewnie nikna z Google bo taka jest praktyka nie ujawniania danych swoich pracownikow, tak samo bylo z czlowiekiem ktory pracuje dla Google i pisze na ich blogu, doslownie zero danych na jego temat w wyszukiwarce :)!

Z kolei wiadomym jest ze tak sie robi (google podkupuje pozycjonerow, firmy produkujace antywiry podkupuja danwych hackerow itd itp.) i zadnej w tym rewelacji nie ma.

Ot jak wiadomo Biznes jest Biznes a ja czekam tylko na jakis film traktujacy o Google (cos ala filmy Moora, filmy o prawdzie ataku na WTC, Zeitgeist)

:]

Używaj Cuilla i Hakii

Bardzo miło będę wspominał czas spędzony na tym forum jednak muszę się pożegnać z wami jaki z projektami jakie są realizowane lub zostały zrealizowane gdyż nowy pracodawca nie pozwala na prowadzenie takiej działalności. W poniedziałek się przenoszę już do nowego miasta (państwa zarazem też) aby tam pracować. Naprawdę szkoda mi tego wszystkiego co już osiągnąłem jednak biznes to biznes ale mogę powiedzieć że tanio się nie sprzedałem i 2 miesiące negocjanci na pewno wyszły mi na plus

Obecnie mam jeszcze do przekazania mniejszych klientów o wartości miesięcznej 3000 - 5000 zł (tyle płacą) już wypozycjonowani na wszystko co chcieli i chętnie ich odstąpię oczywiście nie za FREE Największych zostawiam swoim najbardziej zaufanym osobą z firmy. Dodatkowo mogę sprzedać domenę atibit.com i trochę swojego zaplecza zaindeksowanego z PR z serwerami i wszystkim co potrzeba w sumie jest tego prawie 3 000 domen gdzie ponad 70% ma PR 4 lub więcej i około 100 domen z PR 7 i 8 (zaplecza na PL, ENG, IT, ES)

Dziękuję za wspólnie spędzony czas z wami i możecie być pewni że kilka osób pozostanie w mojej pamięci podczas nowej pracy nie zapomnę o was może jeszcze kiedyś tu zawitam.

PS: Jeśli ktoś jest zainteresowany czymś co mam na zbyciu proszę pisać na PW lub na GG od razu o co chodzi.

PSII: Jeszcze raz pozdrawiam wszystkich i dziękuję za wyrozumiałość dla mnie.

Czy ktoś posiada GG do Pawła Kobisa bo jestem zainteresowany ale nie mogę nigdzie namierzyć numerka

Marketing internetowy dla firm

Kobis w google :D? Myślę że to mało możliwe (myślicie że zarabiają tam po 10k $ miesięcznie :)? hmm choć z 2 strony Kobis mógłby się przyczynić do usuwania spamów z polskiego googla (o spamach wie sporo zapewniam) co byłoby smutne. A co do jego gadu to chyba też go zmienił ;/ Czyżby Kobis zmieniał tożsamość?

hmm choć z 2 strony Kobis mógłby się przyczynić do usuwania spamów z polskiego googla

sam generowal spamy, zrobil do tego program a teraz sie wszystkiego wyzbywa

co do zmiany osobowosci -> przeczytaj moj poprzedni post

Używaj Cuilla i Hakii

Czy ktoś posiada GG do Pawła Kobisa bo jestem zainteresowany ale nie mogę nigdzie namierzyć numerka

mozesz sie nie trudzic, gdyz nie odpowiada - sam bylbym co nie co zainteresowany gdyz takiej bazie stron co neico bym pewnie znalazl dla siebie ale kontaktu juz nie ma na ten numer GG co podawal jak mial LINKORN,

moze rzeczywiscie zmienił front a wtedy bany sie moga posypac

BANERY REKLAMOWE

moze rzeczywiscie zmienił front a wtedy bany sie moga posypac

Tak na pewno sie posypia i to masowo. Przecież to wszyscy wiedza na około ze goolge nie mogło sobie dać rady ze spamami i dlatego P.K zatrudnili bo to wybitny specjalista w tej dziedzinie. Śmiało mogę napisać ze to jeden z niewielu w tym fachu co zna sie na spamach, a w google do tej pory pracowała grupa od Ojca Dyrektora w moherowych beretach i nie potrafi sobie poradzić ze spamami.

Najlepiej niech sie wypowiedzą pracownicy Googla co są tu na forum. ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności