Skocz do zawartości

Zaplecze inaczej

Paweł Kobis

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 391
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

ja łykam teraz whisky ale na serio nikt nie wie tak naprawde kto jest kim np na tym forum i kto siedzie po drugiej stronie klawiatury, tak wiec mozna łyknąc wszystko :hello: i w kazdej plotce moze być % prawdy

fakt jest taki ze generator przestał działać i jego tworca zniknął gdyz dostał jak sam to napisał lepszą robote - co to moze być kazdy sobie moze wymyslec - ja nie wiem, ale jesli ten scenariusz byłby prawdziwy to bany moga sie posypac :P

jak to powiedział Iguana - wie jak to zrobić, zresztą tak naprawde wielu z nas gdyby dostało oferte prace w guglarce pewnie tez miało by kilka sposobów aby sie wykazać :D

Oferuje miejsce na kilku stronach internetowym, gdzie możesz umieścić:
BANERY REKLAMOWE
ARTYKUŁY PROMOCYJNE, REKLAMOWE, INFORMACYJNE

ja nie dał bym jej za FREE :) taka wersja jest sporo warta wg mnie i można na niej sporo zarobić (jesli z umowa na napisanie tego nie przekazales praw autorskich)

na twoim miejscu pomyslałbym i przerobił ja na taka z baza i wtedy sprzedawał zakodowane, sam bym chetnie wtedy z mozliwoscia baz kupił, gdyz ta jak napisalem jest cholernie zasobo żerna

BANERY REKLAMOWE

jestem jak najbardziej normalny

nadal uwazam ze taniocha :)

sadze ze i tak za ta kwote znajdzie wielu nabywców bo z tym mozna robic cuda, a rekach wielu doprowadzi do tego ze bedzie to bez wartosci po pewnym czasie - patrze qlweby co sie stało,

chcialem napisac cos wiecej ale sobie odpuszcze :jezyk1:

ja uwazam ze chlopak moze sobie zarobic a jak wypusci tego wiele to tak naprawde cene bedzie tak niska ze nieoplacalna do sprzedazy, choc ja bym zatrzymał to dla siebie i sam sobie wygenerowalbym tym kilkaset milionów podstron i zarabial na sprzedazy punktów w systemach

pierwsza wersja doprowadzila do spadku cen wg mnie w systemach gdyz kazdy mogl sobie wygenerowac miliony podstron i tym samym do ograniczenia ich mocy, gdyz kazdy musi meic wiecej i wiecej stron, a ta wypuszczona na wolny rynek doprowadzi do prawdziwego zamieszania, gdyz wielu bedzie stawiac te strony i nie beda sie starc robic cos ciut lepszego, a pozniej bedzie placz ze google mu zbanowalo strone bo bedzie to podczepial pod swoje najlepsze strony zamaist na innych domenach,

BANERY REKLAMOWE

a pozniej bedzie placz ze google mu zbanowalo strone bo bedzie to podczepial pod swoje najlepsze strony zamaist na innych domenach,

A po co google ma szukać takich stron i banować? Zamieszczą artykuł, że będą to robić i to wystarczy. Ludzie sami się pozbędą lub przestaną o to dbać tak jak było z qlwebami.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności