Skocz do zawartości

Zaplecze inaczej

Paweł Kobis

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 391
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

OK ;) Ostateczna cena to 300 zł :) Musze teraz przygotować wersje do sprzedawania (wszystkie bazy danych w jedno miejsce, mała zmiana w skrypcie). Jak skończę nowa wersja będzie w waszym zasięgu :) aaa i w ogóle ciesze się, że moje generatory namieszały w seło troszeczke ;D

Powiem w sekrecie, że piszemy generator który będzie generował TEMATYCZNE strony (zamieniane synonimami - system z unikalnie.one.pl) zasada działania: wprowadzasz słowa np. gry, zabawa, śmiech system szuka w wyszukiwarkach stron kopiuje czysty tekst, zamienia go synonimami (z odmianami) i wkleja na waszą stronę.

300zł, ale za co? Bo chyba wersja płatna nie będzie nadal generować takich bzdur jak ta poprzednia co przestała działać? To była by z lekka kpina:D Jak to już ma być płatne to wg mnie musi mieć:

1. Możliwość wyboru szablonu (z automatu, np. spośród 20-30 dostępnych).

2. Jak wpisuję słowa kluczowe to niech generuje tekst powiązany z tymi słowami, bo w poprzedniej wersji to masakra była.

3. Tworzenie unikalnych stron "w locie" i zapis do bazy, możliwość ustawienia po ilu podstronach ma skończyć generować - żeby to w nieskończoność nie trwało :)

4. Generowana treść niech przynajmniej na pierwszy rzut oka nie wygląda na totalną sieczkę! Niech będzie jak najbardziej "naturalna".

4. Od razu gotowe "pod systemy", tj. bez przekierowań jak w poprzedniej wersji - jak już płacę to nie chcę się później bawić ze zmianami, nawet kosmetycznymi - ten czas można lepiej spożytkować.

5. Faktura vat.

Jak te 5 punktów będzie spełnionych to jestem pierwszy w kolejce i dam nawet więcej niż 300zł, ale to musi jakoś wyglądać. Ta poprzednia wersja należy do poprzedniej seo-epoki i na sprzedaż się absolutnie nie nadaje.

Na początku będzie dostępna wersja: Generator V2 NIE V1 całkiem niedługo. v1 faktycznie nie był za fajny lecz v2 to już jest coś i ma 2 szablony:) Fvat będzie cena będzie wynosiła tyle żeby na czysto dla firmy było 300 zł (czyli z 450 zł)

A co do nowego generatora myślę że jakieś 2 miesiące (cena z 900 zł) czyli nie dla NeoKindów :)

oczywiscie ze konkurencja mi nie lezy :P

dokladnie chodzi aby bylo cos co nie jest dostepne dla kazdego ale dla tych co nie boja sie zapłacic za cos co działa i jest skuteczne :)

czy cena ma wzrosnąc ;) zawsze sa pewne granice i fakt jest jeden jesli cos jest w posiadaniu niewielu to cena bedzie sie utrzymywac na pewnym poziomie i nie bedzie rosnąć :) gdyz sa osoby ktore sa sklone zaplacic za coś unikalnego

Oferuje miejsce na kilku stronach internetowym, gdzie możesz umieścić:
BANERY REKLAMOWE
ARTYKUŁY PROMOCYJNE, REKLAMOWE, INFORMACYJNE

Jeśli chce ktoś gratis to jest przecież autokatalog szooka ale jak mówił sttorm wysyp generatorów za free doprowadzi tylko do ograniczenia wartości pkt w systemach rotacyjnych. No chyba że są stałe systemy wymiany które to akceptują (akceptuje linkorn ale w kategorii śmietnik więc jak nikt nie zaznaczy tej kategorii ludki nic nie zarobią z tych spamów) Po czasie może to doprowadzić do ich upadku jak się okaże że by wypozycjonować jakąś prostą frazę potrzeba będzie kilkanaście tysięcy pobranych linków dziennie a to będzie zabójcze dla większości domen. I co z tego że będzie was na to stać jak gó**o osiągnięcie ?

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

demo podstron: https://host.shou.pl

generowanie: https://host.shou.pl/generuj.php

Oczywiście to jest wersja bez reklam ale można je bardzo łatwo pododawać :)

Zainteresowanych zapraszam na gg: 8979117

Pozdrawiam :D

O Generator V2:

- SEO friendly

- Szybka indexacja

- Dowolna manipulacja zwartością podstron i ilością danych treści

- Łatwe wstawianie kodu linków lub systemów wymiany linków

- Szybkie generowanie

- Duża ilość źródeł treści

- Unikalność

- Linki w formie zdefiniowanych słów

Cena około 150 zł a ilość domen 10 :)

a ja mam do zaoferowania taki o to generatorek

demo: https://www.seoelitarny.info

generuje strony na podstawie keywordow z bazy,

obsluga wielu domen,

obsluga wielu subdomen dla kazdej domeny,

linkowanie tematyczne miedzy domenami/subdomenami,

cacheowanie wygenerowanych stron(mozliwosc ustawienia czasu cache) / generowanie za kazdym odswierzeniem,

generowanie sitemapy,

niekodowany,

szybko sie indexuje,

lapie traffic przy odpowiednio dobranych keywordach (czyli mozliwosc wstawienia adsensa),

banalna obsluga templatow,

mozliwosc podpiecia systemu wymiany linkow

wiecej info : gg 5154380

cena do ustalenia :D

Kontakt: email/gtalk:pawel@tykwinski.pl, gg:5154380, skype:clpik-

NAJLEPSZY tani hosting W SIECI! Jeszcze lepszy HOSTING SEO

428x60.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności