Skocz do zawartości

Zaplecze inaczej

Paweł Kobis

Rekomendowane odpowiedzi

Kulfik - jak z indeksacja tego gdyz to co podales jest null

indexacja idzie ladnie..

tamto ma null bo dostalo bana ... za duzo ruchu zlapalo + adsens i juz :D

przed banem mialo chyba 15 czy 20 k w sumie chyba po miesiacu

nowo postawione maja 1k po 14 dniach

Kontakt: email/gtalk:pawel@tykwinski.pl, gg:5154380, skype:clpik-

NAJLEPSZY tani hosting W SIECI! Jeszcze lepszy HOSTING SEO

428x60.gif

• Odpowiedzi 391
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
wlasnie chodzi mi o bany gdyz ja za generatory tez zlapalem bany teraz 2 domena poszla do piachu i sie pytam jak z tym

jak dasz na generatorze adsense to ban jest nie unikniony, pytanie jest tylko czy skrypt zarobi na domene i ilu krotnie :D

a ten nie ma z tym najmniejszego problemu

jak nie dasz adsense to ban jest dzielem przypadku ew. spam raprotu

428x60.gif

skrypty.gifGENERATOR V2

Ok :D Jeśli ktoś chce kupić v2 na 50!!! domen 299 zł (wersja niezakodowana, działa szybciej, masz wszystko na swoim serwie możesz zmienić wygląd) tylko 5 sztuk.

O Generator V2:

- SEO friendly

- Szybka indexacja

- Dowolna manipulacja zwartością podstron i ilością danych treści

- Łatwe wstawianie kodu linków lub systemów wymiany linków

- Szybkie generowanie

- Duża ilość źródeł treści

- Unikalność

- Linki w formie zdefiniowanych słów

Demo: https://host.shou.pl

Generowanie podstron: https://host.shou.pl/generuj.php

UWAGA GRATIS!!! Skrypt wyszukiwarki SmartFind gratis!!!

Demo: https://szukoj.eu

O SmartFind:

- Automatyczna indeksacja podstron w wyszukiwarkach typu Google

- Błyskawiczne tworzenie tysięcy podstron

- Mapa wygenerowanych słów

- Generator słów niszowych bez ograniczeń!

- Deduplikacja powtarzających się słów niszowych

- Czytnik RSS na stronie głównej

- Dynamiczne nagłówki

- Łatwa implementacja reklam

- Małe wymagania

- Prosta konfiguracja

- Moduł pingujący - podstrony szybciej trafią do innych wyszukiwarek!

GG:8979117

CZEKAM na CHĘTNYCH ;D

demo:www.seoelitarny.info

generuje strony na podstawie keywordow z bazy,

subdomeny z listy (nieograniczona ilosc + dla kazdej subdomeny inna tabela z keywordami)

linkowanie tematyczne miedzy subdomenami

cacheowanie wygenerowanych stron(mozliwosc ustawienia czasu cache) / generowanie za kazdym odswierzeniem,

lapie traffic przy odpowiednio dobranych keywordach (czyli mozliwosc wstawienia adsensa),

banalna obsluga templatow,

banalna mozliwosc podpiecia systemu wymiany linkow

nie ograniczona lista domen

skrypt niekodowany,

szybko sie indexuje,

cena : 400 pln

sprzedam 10 osobom i tylko 10.

jesli bedzie wiecej chetnych to bedziemy licytowac kto da wiecej

jesli nie bedzie 10 chetnych to nie sprzedam w ogole;)

aha kontakt gg: 5154380

428x60.gif

A ja mam pytanie zarówno do Sylwina jak i do Kulfika. Skąd Wasze generatory pobierają dane? Czy to działa tak, że parsujecie google na jakieś zapytanie, wybieracie adresy stron i z nich pobieracie jakiś tekst a potem to wszystko mieszacie i wyświetlacie? Nie chodzi mi o to żebyście mi teraz zdradzali jakie są główne założenia konstrukcyjne tych generatorów tylko chcę wiedzieć czy one łamią prawa autorskie pobierając dane z innych stron :]

Sprzedam artykuły, 1 grosz za 5000 znaków!

https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...howtopic=126817

- Szybka indexacja

tego akurat zagwarantowac nie mozesz

- Łatwe wstawianie kodu linków lub systemów wymiany linków

jak w kazdym innym kodzie php

- Szybkie generowanie

- Duża ilość źródeł treści

generowanie!=Duża ilość źródeł treści

jesli chcesz wygenerowac 5 podstron, to moze i jest to szybkie, prosimy o konkrety jaki jest czas utworzenia przykladowo 10k podstron, skoro odwolujesz sie do zewnetrznych zrodel, to wcale to szybkie nie bedzie, tym bardziej, jesli zwiekszysz ilosc owych zrodel, 5 podstron do zadnego systemu sie nie przyda, bo taka tresc mozna okreslic tylko w jeden sposob - syf totalny

- Unikalność

zapytam unikalnosc czego? jesli masz na mysli unikalnosc calej podstrony w obrebie jednego serwisu, to zgoda, poszczegolne tresci sa przeciez na zywca sciagniete ze zrodel zewnetrznych..

Podsumowujac, nie widze zadnych zmian w porownaniu do wersji sprzedawanej wczesniej

przez Pawla K., oczywiscie poza cena :soczek:

I wcale nie mowie, ze to co sprzedajesz nie jest warte 300zl, tylko, ze nie robi to nic nadzwyczajnego, sciaga tresc z kilku zrodel, wycina wszystkie znaczniki html i mamy podstrone, ot wszystko, a calosc wyglada b. nieatrakcyjnie, nawet pomijajac wyglad tego czegos co okresliles mianem szablonu..

Co do skryptu Kulfik'a zwykle sciaganie tresci z youtube i wyciaganie regexp-em, przy czym samej tresci jest bardzo niewiele.

Ostatnio miałem okazję spędzić wakacje w Turcji. Znalazłem fajne informacje dla turystów. Pewnie mają tego więcej :)

Na koniec polecam artykuł Pauliny o najlepszych tabletkach na odchudzanie!

tylko, ze nie robi to nic nadzwyczajnego, sciaga tresc z kilku zrodel, wycina wszystkie znaczniki html i mamy podstrone, ot wszystko, a calosc wyglada b. nieatrakcyjnie, nawet pomijajac wyglad tego czegos co okresliles mianem szablonu..

i tu sie mylisz, bo jesli masz ten generator odkodowany to przyjmuje ze moge podstawiac swoje tresci do generowania, czyli dajesz np plik TXT z tematyka cie interesujacac np: gotowanie i generujesz podstrony tematyczne np 10 000 podstron gdzie masz zmiksowane tresci np całymi zdaniami lub akapitami najlepiej, do tego wstawiasz to w ładny szablon najlepiej kilka podstron z wierzchu na temat gotowania i zrobionych troche inaczej niz te z generatora i tak mozesz robic kilkaset stron tematycznych przy małym wysiłku i dlatego uwazam ze cena akurat za ten generator sylwina jest niska

na pierwszy rzut oka nikt nie stwierdzi ze to generator :D

wiadomo jak miksujesz wszystko to wyglada to zle ale jak przerobione :D to juz inaczej

odnosnie tego drugiego slusznie zaznaczono ze sa to sciagniete rzeczy z wielu zrodel i zmiksowane

kazda rzecz mozna ubrac w ładną skórkę, tak jak np autokatalog szooka gdy widzialem go wplecionego w templatki i sam skrypt joomla - to było idealne i prawie nie do odróznienia co to jest :D lub zrobione jako zwykle katalogi - ja tak mam :D

Oferuje miejsce na kilku stronach internetowym, gdzie możesz umieścić:
BANERY REKLAMOWE
ARTYKUŁY PROMOCYJNE, REKLAMOWE, INFORMACYJNE

Podsumowujac, nie widze zadnych zmian w porownaniu do wersji sprzedawanej wczesniej

przez Pawla K., oczywiscie poza cena :D

I wcale nie mowie, ze to co sprzedajesz nie jest warte 300zl, tylko, ze nie robi to nic nadzwyczajnego, sciaga tresc z kilku zrodel, wycina wszystkie znaczniki html i mamy podstrone, ot wszystko, a calosc wyglada b. nieatrakcyjnie, nawet pomijajac wyglad tego czegos co okresliles mianem szablonu..

Co do skryptu Kulfik'a zwykle sciaganie tresci z youtube i wyciaganie regexp-em, przy czym samej tresci jest bardzo niewiele.

przecież nikt nie twierdzi ze to robi czary? albo cos nadzwyczajnego... zwykle skrypty ktore geneneruja tresc,

mozna stawiac qlweby, mozna kopie wiki, mozna to... mozna pisac ze to jest banalne :D

pozdrawiam

ps: zostaly jeszcze 4kopie do sprzedania z tych 10.

428x60.gif

i tu sie mylisz, bo jesli masz ten generator odkodowany to przyjmuje ze moge podstawiac swoje tresci do generowania, czyli dajesz np plik TXT z tematyka cie interesujacac np: gotowanie i generujesz podstrony tematyczne np 10 000 podstron gdzie masz zmiksowane tresci np całymi zdaniami lub akapitami najlepiej, do tego wstawiasz to w ładny szablon najlepiej kilka podstron z wierzchu na temat gotowania i zrobionych troche inaczej niz te z generatora i tak mozesz robic kilkaset stron tematycznych przy małym wysiłku i dlatego uwazam ze cena akurat za ten generator sylwina jest niska

Jasne, ze tak, ale czy do tego celu faktycznie potrzebny ci jest taki generator. Miksowanie to jest jedynie jedna z jego funkcjonalnosci, do tego bedzie to od ciebie wymagalo wlasnej inwencji i drobnej przerobki skryptu, takie cos do mixow naprawde nie jest trudno napisac :)

Chodzi mi jedynie o to, ze skrypt mial kosztowac kolejno x zl, y zl, skonczylo sie na z zl, mial byc poszerzony o nowe mozliwosci, co mialo uzasadniac wzrost ceny, skonczylo sie na dokladnie tym co bylo, mialo byc pieknie, jest zwyczajnie, a cena ta sama :D

Sposob zmian ceny iscie profesjonalny "albo nie, niech bedzie 300zl" :)

Z mojej strony to tyle, ktos chcial kupil, kto nie chcial nie kupil..

Ostatnio miałem okazję spędzić wakacje w Turcji. Znalazłem fajne informacje dla turystów. Pewnie mają tego więcej :)

Na koniec polecam artykuł Pauliny o najlepszych tabletkach na odchudzanie!

Masz racje ghosti :) Nowa wersja będzie kosztowała 999 zł ale będzie tworzyła TEMATYCZNE serwisy... oczywiście na mysql. Silnik jest już gotowy - zainteresowanych proszę o wypowiedź oraz ewentualne sugestie... Myślę że 5 licencji do rozdania :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności