Skocz do zawartości

Zaplecze inaczej

Paweł Kobis

Rekomendowane odpowiedzi

Ja już swoje sugestie tu wypisałem ;) Krótko: oprócz dobrych treści niech będzie bardzo dużo szablonów do wyboru. Żeby to wszystko nie wyglądało jednolicie przynajmniej na pierwszy rzut oka. No i pamiętaj żeby dać mi znać jak już będzie wersja na sprzedaż:)

• 2 miesiące temu...
  • Odpowiedzi 391
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Wikipedia "by Sylwin" wygląda bardzo fajnie i przy odpowiednim linkowaniu indeksuje się dobrze.

Ale: nie można podpiąć innych linków niż javascript. Plik wiki (index.php) jest zakodowany, a wstawiając linki do pliku linki.php który pozwala na inkludowanie kodu php z SWL, linki wyświetlają się po tagu </html>. Szkoda, uważam to za poważne niedopatrzenie.

pozdrowienia

Dla tych, co lubią zdjęcia planet: Planety i ich zdjęcia, dla tych, co lubią katalogi stron: Podwójny katalog stron. Albo Idź do diabła.

Sylwin - widzisz, nie każdy jest programistą i nie każdy łapie w lot takie rzeczy. Gdy pisałem do Ciebie i prosiłem o poprawki, to mi tego nie napisałeś - a szkoda.

Jeszcze raz powtórzę - wiki Sylwina wygląda fajnie i działa sprawnie. Łącznie z wyszukiwarką, jakiej na innym skrypcie Wiki uruchomić nie potrafię. Tylko gdy ja ją kupiłem, okazało się, że muszę sobie linki javascript podstawić...

pozdrowienia

Dla tych, co lubią zdjęcia planet: Planety i ich zdjęcia, dla tych, co lubią katalogi stron: Podwójny katalog stron. Albo Idź do diabła.

crack, a czy zauważyłeś że to sprawdzenie zrobiłeś dla domeny wikipedia.org a nie dla stronki które wstawia Sylwin :D;) Poza tym, jak stronka która udaje wikipedię może mieć DWA RAZY WIĘCEJ indeksacji niż oryginalna domena :):rolleyes:

.

- E-wiki generuje ponad 24 miliony podstron!!!

Bo tyle mają w sumie wszystkie wiki :P - nie napisałem indeksuje - teoretycznie tyle podstron ma E-wiki

Skąd te TEORETYCZNE wyliczenia :) Na jakiej podstawie ;)

Pokaż mi choć jedną stronę z tego systemu która ma tyle podstron.

.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności