Skocz do zawartości

Zaplecze inaczej

Paweł Kobis

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 391
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...

GENERATOR V2

Ok Jeśli ktoś chce kupić v2 na nieograniczoną liczbę domen - 199 zł (wersja niezakodowana, działa szybciej, masz wszystko na swoim serwie możesz zmienić wygląd)

O Generator V2:

- SEO friendly

- Szybka indexacja

- Dowolna manipulacja zwartością podstron i ilością danych treści

- Łatwe wstawianie kodu linków lub systemów wymiany linków

- Szybkie generowanie

- Duża ilość źródeł treści

- Unikalność

- Linki w formie zdefiniowanych słów

UWAGA GRATIS!!! Skrypt wyszukiwarki SmartFind gratis!!!

Demo: https://ssmartfind.one.pl

O SmartFind:

- Automatyczna indeksacja podstron w wyszukiwarkach typu Google

- Błyskawiczne tworzenie tysięcy podstron

- Mapa wygenerowanych słów

- Generator słów niszowych bez ograniczeń!

- Deduplikacja powtarzających się słów niszowych

- Czytnik RSS na stronie głównej

- Dynamiczne nagłówki

- Łatwa implementacja reklam

- Małe wymagania

- Prosta konfiguracja

- Moduł pingujący - podstrony szybciej trafią do innych wyszukiwarek!

GG:8979117

TYLKO 3 sztuki!

CZEKAM na CHĘTNYCH ;D

@Sylwin - a mogę wiedzieć co w tym skrypcie jest takiego, że to kosztuje 200 zł? domena smartfind.one.pl wygląda na zbanowaną. na stronie widzę kilka tag'ów, a po ich kliknięciu farmę linków

Budowanie bazy do ScrapeBox'a nigdy nie było jeszcze tak szybkie i tak tanie!

Rabat dla użytkowników PiO!

ano tak. gratis jak gratis - mały i niepotrzebny :) gdzie można zobaczyć demo wersji 2 tego skryptu?

i mam pytanie techniczne - jak się ma oplacalność stawiania takiego skryptu pod swl generującego nieskończony site skoro i tak po jakiejś tam liczbie to jest obcinane? czy nie lepiej stawiać takie skrypt ja moje teledyski -> https://www.teledyski.skrzat.org gdzie wiem, że site jest niecałe 100 tys. i lepiej to wypozycjonować?

pytanie takie, bo tworzę skrypt autoblogów na wordpressie mu i zastanawiam się czy ograniczyć go np. do 100 blogów na jednej kopii i postawić ich kilka czy lepiej pójść drogą @Sylwina i walić wszystko na nieskończony site i martwić się o jedną kopię

Sylwin po kiego ograniczasz ilość dostępnych do zakupu sztuk przecież nie masz ilościowych ograniczeń programu? Jeśli to ma być chwyt marketingowy to nieetyczny zwłaszcza, że co chwila ilość sztuk się zmienia;)

Sprzedam tylko x sztuk, tja a jak się nie sprzedaję to zmieniamy nazwę i wciskamy za nową cenę z sztuk w nadziei, że komuś wciśniemy "unikat". Czy nie można sprzedawać na zasadzie wersja A - zzz zł wersja B - xxx zl itd.?

Darmowe gry flash online - zapraszam :) a tutaj 50 PLN zwrotu za zakład

może sam stawia na tym strony i nie chce mieć tego kilka tys kopii jak dmozów czy wiki. Czym mniej kopii jakiegoś skryptu zawsze większe prawdopodobieństwo że google się samym skryptem nie zainteresuje i poleci wszystko szablonowo

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

ja też sprzedaję swoje skrypty z unikalną licencją tylko na jedną domenę i nie widzę w tym nic złego. to raz zabezpiecza sprzedającego przed dalszą sprzedażą skryptu, dwa - ogranicza liczbę kopii

Ja trochę na offtopic, ludzie jak przeglądam tego topica to mi się tylko same stopki przez ekran przelatują, przykład

od syliwna post 64 piksele wysokości stopka 351 px, od Dark post 30px stopka 65px, no soory ja tu oczopląsu dostaję.

Nie mówiąc od fontach rzędu 40px tego po prostu według mnie staje się trochę śmiesznę, rozumiem ze reklama dźwignią handlu ale bez przesady.

Pozdrówka

Aplikacje internetowe, systemy wspomagające SEO, programy pod Windows i Linux, info na https://shad.net.pl - dopisz się do Katalogu Firm

Ja trochę na offtopic, ludzie jak przeglądam tego topica to mi się tylko same stopki przez ekran przelatują, przykład

od syliwna post 64 piksele wysokości stopka 351 px, od Dark post 30px stopka 65px, no soory ja tu oczopląsu dostaję.

Nie mówiąc od fontach rzędu 40px tego po prostu według mnie staje się trochę śmiesznę, rozumiem ze reklama dźwignią handlu ale bez przesady.

Pozdrówka

Panel kontrolny -> Ustawienia Forum -> Czy wyświetlać sygnatury przy postach? ->Nie i po bólu :D

Na blogu:

pozycjonowanie a etyka. A za parę dni słów kilka o smacznych i lekkostrawnych preclach

• 5 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności