Skocz do zawartości

Zaplecze inaczej

Paweł Kobis

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 391
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

skoro juz wykopane... sam bylem ciekawy jak generuje i z kad(bo chyba sie tu glownie o to rozbija), mysle ze z racji ze nikt tego nie uaktualnia/sprzedaje, ani nie jest to zadna rewelacja to moge to napisac ;)

@crack: ten generator mozna pobrac z tego tematu...

pare moich wnioskow zeby zaspokoic wszelka ciekawosc(wiem ze napewno pare osob zerkalo w kod bo to zadna tajemnica, ale dla tych co jeszcze tego nie widzieli wczesniej- jak ja... jestem nowy, zeby nie tracili czasu)...

-wersja free powinna(dziala...) dzialac poprostu po "odkodowaniu"

-wersja demo: "odkodowanie"+modyfikacje(jak widac nawet 2 mody nowe powstaly prawdopodobnie wskutek "dekodowania")

-nawet jak ktos zaplacil za to to watpie zeby mogl korzystac bo skrypt laczy sie z nieistniejaca strona gdzie szuka licencji

-dla ciekawskich z kad sie bierze content w tym skrypcie(wersja demo 2.2, bo zaden inny link do rs nie dzialal):

*alegro: allegro, allegro, allegro

*dowcipy: strona wlasciciela skryptu

*opisy gg: strona wlasciciela skryptu

*gry-online: gry-online

*encyklopedia pwn: strona autora, storna pwn

*encyklopedia interia: strona autora, strona interii

*ksiazki: plik ksiazki.txt

-content(wersja free):

*allegro, allegro, allegro

*enc pwn+rand

*sjp pwn+rand

*gry-online+rand

jak pisalem strona, autora nie dziala, wiec wszelka funkcjonalnosc z tym zwiazana nie bedzie dzialala...

mysle ze nawet jak ktos zaplacil ma teraz nie uzyteczna/bardzo okrojona wersje

@xann: jak bys to czytal i dalej chcial gg tego goscia(bo podejrzewam ze miales czasu bawic sie kodem) to moge dac gg podane w skrypcie do kontaktu(wyslij pm), w kagalogu publicznym gg znauduje ten numer wiec przynajmniej istnieje...

nie mam kodu, nie jestem w stanie go nikomu wyslac, kazdy kto chce moze go sobie wziac z wczesniejszych stron tego tematu...

Ja pisałem Generator 2.0 ale nie zajmowałem się jego dystrybucją.

to akurat ciezko okreslic... bo nigdzie podpisow nie ma :P ale i tak projekt jest "porzucony" przez pierwszego autora/dystrybutora/wlasciciela, czy kimkolwiek on tam byl

tak czy tak kto by nie byl autorem/wlascicielem i tak mysle ze w Twoim kodzie malo zostalo z tego co tam bylo... wiec kod ten ktory oferujesz koniec koncow jest Twoj(zreszta pisalem ze tamto co jest jest w stanie 1:1 nie nadaje sie do uzytku)...

Wersje odkodowaną (z wszystkimi bazami) można kupić u mnie licencja na 25 domen za 49 zł ;)

i to wedlug mnie jest rozsadna cena i propozycja jak ktos nie da rady sobie "odzyskac" wersji bezplatnej i zmodernizowac(bo modernizacja jest konieczna)...

tylko male pytanie: zrodla/sposoby pobierania tresci te same co byly w "oryginalej" wersji(jak nie chcesz publicznie to mozesz pm napisac...)?

No ja to pisałem ;P Przeczytaj cały temat^^

Tu macie demo:

Przykładowa strona

Ustawiłem przy generowaniu dość dużą ilość materiałów na stronę ;)

Wszystko działa tak jak ma działać i wszystkie bazy są załączone do skryptu.

Jak ktoś chce pisać :P

Można gdzieś w skrócie o tym przeczytać ? Albo może ktoś coś konkretnego o tym napisać ? Nie chce mi sie czytać całego tematu ...

Agencja SEO z Katowic Intoseo - Pozycjonowanie Katowice
Wynajem myjek przemysłowych i warsztatowych - www.myjki360.pl

Dywaniki samochodowe https://topdywaniki.pl/

O Generator V2:

- SEO friendly

- Szybka indexacja

- Dowolna manipulacja zwartością podstron i ilością danych treści

- Łatwe wstawianie kodu linków lub systemów wymiany linków

- Szybkie generowanie

- Duża ilość źródeł treści

- Unikalność

- Linki w formie zdefiniowanych słów

• 4 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności