Skocz do zawartości

Zaplecze inaczej

Paweł Kobis

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 391
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Oj pięknie to wygląda :) pokuszę sie o to że będzie płatny skrypt.

Powody wprowadzenia opłat:

1 - wole nie wiedzieć co się stanie jak 500 lub więcej skryptów zacznie latać po stronach - zabójstwo

2 - duża ilość zmniejszy wartość poszczególnych stron

3 - zaawansowana konfiguracja

4 - będą dodane reklamy Google (opcjonalnie do włączenia)

5 - kilka wersji graficznych dla skryptu - bardziej unikalny

6 - mniejsza ilość pokemonów pozwoli sobie na ten soft i tym samym mniejsze szanse że poleci wszystko

7 - w cenie będą aktualizacje do nowych wersji

Cena jeszcze nie została ustalona

Proponuję cenę zaporową rzędu conajmniej 1-miesięcznego przeciętnego kieszonkowego :)

"bytka abo ne bytka to je zapytka" - W. Shakespeare ;)

Niekończąca się impreza ;) ... wątroba zaleczona :D

Czy czuje się dowartościowany ? Hmmm jakoś o tym nie myślałem/ nie myślę udostępniłem bo miałem od taki kaprys i tyle.
zastanawiam się nad tym aby wprowadzić jakieś opłaty za skrypt bo na allegro podobne cudo sprzedawano/sprzedają za 1100 zl co wydaje mi się przegięciem. Tak myślałem 10 - 20 zł
Oj pięknie to wygląda :) pokuszę sie o to że będzie płatny skrypt.

Cena jeszcze nie została ustalona

I wyszło szydło z worka, dlaczego udostępniłeś skrypt. Najpierw mamy ochlap niech posmakują za free, a później jak posmakowali niech płacą.

Myślę ze maiłeś już gotowe narzędzie publikując to okrojone żeby zachęcić do kupna. Taka wersja do testów po prostu.

Jeszcze jedno żeby nie było nie jestem przeciwny pobieraniu opłat za narzędzia które się tworzy samemu. Wkłada się w to myśl, czas i umiejętności.

Pozdrawiam

P.S

Sam bym cos takiego chyba zakupił, a może ktoś ma za frez zapraszam z ofertami na priv.

Wersja za FREE jest dostępna i będzie za FREE cały czas. Ochłap nie ochłap każdy może sobie samodzielnie podmienić grafikę - teraz jest na stylach - jedynie wymagania podstaw HTML co chyba już nie jest jakimś potężnym osiągnięciem :P

Myślę że powody przedstawione powyżej są wystarczające aby wprowadzić opłaty za ten soft. Chyba logiczne że jak każdy zacznie ciągnąć z zdalnych serwerów masę treści to zrobi się jazda :)

Nowa wersja niestety dłużej się generować będzie jeśli pobieramy większą ilość źródeł - będzie ich ponad 6 co naprawdę robi treść bardzo unikalną - kosztem czasu generowania podstron.

Prosze, nie szyfruj skryptu w wersji płatnej, żeby każdy mógł sobie zmodyfikować skrypt wedle własnego uznania.

Ps.

Fajnie by było dodać funkcję która na każdą podstronę wrzuci linki (np po 3)- linki losowane z większej puli- z pliku tekstowego linki.txt. Mógłby też linki umieszczać w treści.

pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności