Skocz do zawartości

Zaplecze inaczej

Paweł Kobis

Rekomendowane odpowiedzi

a ja sadze ze zostanie zaszyfrowany, gdyz wtedy wielu by go przerobilo i sprzedawala jako swoj, niestety tacy jestesmy

przez noc dodatkowe 600 podstron :) musze jeszcze sprawdzic transfer, ale coś za coś, i coś czuje że nadchodzi kres katalogów przy takich narzedziach za FREE

Oferuje miejsce na kilku stronach internetowym, gdzie możesz umieścić:
BANERY REKLAMOWE
ARTYKUŁY PROMOCYJNE, REKLAMOWE, INFORMACYJNE

• Odpowiedzi 391
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

a ja sadze ze zostanie zaszyfrowany, gdyz wtedy wielu by go przerobilo i sprzedawala jako swoj, niestety tacy jestesmy

przez noc dodatkowe 600 podstron :) musze jeszcze sprawdzic transfer, ale coś za coś, i coś czuje że nadchodzi kres katalogów przy takich narzedziach za FREE

BANERY REKLAMOWE

Ok, wykminiłem, to się podzielę :)

Żeby zainstalować skrypt e-weblink (innych nie testowałem :) ) na masówce, należy:

1. wyczyścić plik index.php (usunąć przekierowanie 301);

2. Utworzyć i wgrać plik .htaccess o zawartości:

RewriteEngine on

RewriteRule ^index.php$ /file/0.php$1
RewriteRule ^([0-9]+).php$ /file/$1.php

;

3. w pliku x.php (lub stopka.php) dopisać

include('e-weblink.php'); echo fetch_weblink();

;

4. do katalogu file wgrać instalkę (katalog e-weblink i plik e-weblink.php) i katalogowi nadać chmod 777;

5. zaindeksować stronkę;

6. cieszyć się spamiarką i punktami ;) ;

Mowa oczywiście o skrypcie Pawła za FREE :)

Po tych zmianach będzie inna struktura urla, jak np: domena.costam/0.php

"bytka abo ne bytka to je zapytka" - W. Shakespeare ;)

Niekończąca się impreza ;) ... wątroba zaleczona :D

prawa nadalem....moze cos z serwerem nie tak :/

po odpaleniu generatorsite.php wyswietla sie jakis komunikat ?? bo u mnie nie znaleziono strony po jakims czasie...

To samo, na 4 różnych hostingach :/

Skuteczne pozycjonowanie w google to podstawa reklamy w internecie.

Dobre pozycjonowanie Białystok to skuteczny traffic.

Najlepsza reklama w internecie to pozycjonowanie stron w google.

Gesiak - jeśli to testowałeś na darmowych hostingach to nic dziwnego że nie działa :) Na każdym normalnym płatnym (może być tani) hostingu wszystko ładnie działa na darmówkach wiele opcji jest poblokowanych takich jak cURL czy file_get_contents.

u mnie na HOME działa bez zarzutu, stawiam teraz 2 stronke - jak ktos chce niech da znac na PRIV podam swoja nazwe w home i niech zalozy z mojego polecenia konto :)

w chwili obecnej - 41 godzin działania 5715 podstron - srednio jest wiec 3000 na dobe co daje dobry wynik, a strony gdzie generuje sa w sumie nowe - byla wczesniej 1 podstrona tak wiec nie za dobrze podlinkowane i dopiero je linkuje, a efekt juz jest i to wg mnie spory

narzedzie super :)

BANERY REKLAMOWE

Gesiak - jeśli to testowałeś na darmowych hostingach to nic dziwnego że nie działa :) Na każdym normalnym płatnym (może być tani) hostingu wszystko ładnie działa na darmówkach wiele opcji jest poblokowanych takich jak cURL czy file_get_contents.

testowałem na:

-webd.pl

-nazwa.pl

-efuturo.pl

-jor.pl

-no i darmowy ddl2.pl

:)

witaj Pawle,

Widze że w końcu konkretna odmiana która mi się podoba. Dzielisz się a to bardzo miłe !.

Co do dema - pokaż jakąś próbke zaindeksowanej - przecież nawet jak trachną demo to olej to.

Qlweba też trachneli po jakimś czasie z hasełka a był popularny.

Więc rozumiem :D Pawle że na następnej Seo party będziesz gościem i zaprezentujesz jeszcze lepsze DEMA.

Mam nadzieje że dobrze zrozumiałem Twoje intencje co do dzielenia się pomysłami !.

Dziwne ja też testowałem na nazwa.pl i śmiga! może coś źle robisz opisz dokładnie problem...

Wgrywam, nadaje prawa txt-606 707-katalog i klucz, wpisuje w index domene i slowa w slowa.txt odpalam generatorsite.php i po pewnej chwili (okolo minuta) na nazwa.pl otrzymuje [500] Internal Server Error : Wewnętrzny błąd serwera

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności