Skocz do zawartości

Zaplecze inaczej

Paweł Kobis

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 391
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
No to odpal plik generuj.php pomimo to i zobacz jak ładnie śmiga :D

Niet, po odpaleniu generuj.php po 30sek. [500] Internal Server Error : Wewnętrzny błąd serwera i katalog file dalej pusty ;(. No nic pokombinuje jeszcze ;/

Skuteczne pozycjonowanie w google to podstawa reklamy w internecie.

Dobre pozycjonowanie Białystok to skuteczny traffic.

Najlepsza reklama w internecie to pozycjonowanie stron w google.

Na 8p.pl mam podobnie czyli "500 Internal Server Error" ale po wygenerowaniu 6 podstron.

Odpalam generuj.php 6 podstron sie ladnie generuje,zatrzymuje i pozniej jak odpalam adres glowny domeny (subdomeny dokladniej) to mam 500 Internal....

Zamieszczam dla wszystkich pierwszą wersję DEMO skryptu v2.0

https://rapidshare.com/files/42012115/DEMO-...tor-v2.zip.html

Jako że jest to wersja DEMO posiada spore ograniczenia:

1 - słaba szata graficzna

2 - na stronie będą widniały napisy DEMO

3 - nie są aktywne wszystkie źródła do pobierania treści

4 - brak możliwości zmiany ustawień generatora

5 - kodowanie wszystkich plików PHP

6 - złe kodowanie znaków na wygenerowanych stronach

7 - generator będzie działał tylko do 20.07.2007 roku

8 - hasło do generatora - demo

9 - bardzo okrojone dane do pobrania (nie uda się wygenerować dużego spamu unikalnego)

Jest to wersja demonstracyjna i tylko ma służyć pokazaniu i sprawdzeniu czy wasz serwer poradzi sobie z moimi zabezpieczeniami.

Cena za skrypt będzie ustalona w wysokości 10 zł za 1 domenę z unlimited podstronami

Przypominam hasło do skryptu to demo

Moje demo można zobaczyć na stronie https://www.zaplecze.vho.pl/test2/gen/1.php - wersja bez reklam

jesli chodzi o systemy to ta wersja za FREE dziala z systemami :) wystarczy w odpowiednie miejsce wkleic kod, sprawdzilem na razie 1 system i działa :)

odnosnie tematyczności - fakt dobry pomysł, ale taki spam słuzy do robienia podstron pod systemy, wiec jest mi obojetne co i jak robi, - wazne aby roznilo sie od innych stron, a 10 zl za 1 domene nie jest duzo wg mnie, gdyz za skrypt gg chca na allegro 30zl (mam nadzieje ze 10 zl zostanie) - czekam pewnie na aukcje na allegro, zeby kupic i zaczac dzialac

odnosnie tej darmowki mam juz 9000 podstron w ciagu 48 H i zaczynaja sie indeksowac - 1 podstrona juz widoczna pod komenda site i nie jest w wynikach uzupełniających. ;) tak wiec wszystko idzie w jak najlepszym kierunku :)

Oferuje miejsce na kilku stronach internetowym, gdzie możesz umieścić:
BANERY REKLAMOWE
ARTYKUŁY PROMOCYJNE, REKLAMOWE, INFORMACYJNE

ad1 - pełna kompatybilność i możliwość decydowania jak się nazywa katalog ze spamem :)

ad2 - config umożliwia decydowanie jakie źródła mają być pobrane do generowania

W przyszłości będą specjalne configi że będzie można wybrać tematykę spamu z odpowiedniej kategorii

Teraz mój system będzie co 2h generował różne treści a wasz skrypt będzie je sobie sam miksował co zapewni pełną unikalność spamów :) A jak ładnie się to zrobi to i reklamy można wyświetlać lub inny program partnerski

Nie będzie takiej wersji z jednego powodu - tworze skrypt który ma generować unikalną treść i po mojej stronie jest mechanizm odpowiedzialny za to. Nie chcę aby to się rozlazło wszędzie. Poza tym drugim problemem jest to że jak będę miał namierzać lewe kopie jak masz unlimited ? :) Jedna osoba kupi i daje 100 innym :P - takie zabawy nie zemną.

10 zł to naprawdę niewiele za ten skrypt i nikt mi nie powie że to jest potężna kwota

No to odpal plik generuj.php pomimo to i zobacz jak ładnie śmiga :P

Poszlo, problem tkwił w pliku slowa.txt prawdopodobnie podanie tylku 3 fraz to zamało. Jak to teraz zatrzymać :) . Jesli chodzi o demowke, wywala:

Warning: file(https://***.vho.pl/encyklopedia-txt.txt) [function.file]: failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/***/1.cdk on line 179

I na wygenerowanej stronie brak rss'ow tylko komendy z błędami no i w stopce to samo. Cos nie pasuje klucz.php

Skuteczne pozycjonowanie w google to podstawa reklamy w internecie.

Dobre pozycjonowanie Białystok to skuteczny traffic.

Najlepsza reklama w internecie to pozycjonowanie stron w google.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności