Skocz do zawartości

Zaplecze inaczej

Paweł Kobis

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 391
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

1 - poprzednia wersja tez jest chroniona prawami autorskimi - dlatego zakodowane jest źródło :P

2 - poprawiłem błąd pliku txt już jest OK

3 - rss żeby zadziałały (skleroza) plik klucz aktywowany już wgraj do katalogu demo (czyli skopiuj plik klucz.php z serwera! do katalogu demo) jest tylko 1 źródło rss więc może być mało wiadomości :)

Czytam i czytam i sobie mysle

Mimo wszyskto z tym skryptem bedzie niezla pokemoniada, wszyscy masowo beda generowac strony tak samo jak kiedys bylo z kopiami Dmoza, wiki, qlwebach czy innych pierdach.

Ludki zaczna masowo dodawac to do e-weblinka a sam system bedzie powoli tracic moc.

Ale kogo w tym wina? Nikogo. Skoro Google to indeksuje to jazda na calego.

Ceny za wynajem punktow zmienia sie i to bardzo.

:]

Używaj Cuilla i Hakii

Coś mi sie wydaje, że google będzie musiał coś wymyślić na ten spam. Ilość wyników w wyszukiwaniu będą szły lawinowo w górę, google to zapewne wykryje lub już się z tym zmaga i znajdzie sposób zapewne :)

Ale maszyna do robienia zaplecza niezła :).

Jako że pracuję nad tym docelowo będzie możliwość tworzenia zaplecza tematycznego :) Tego nikt jeszcze nie wymyślił a ja wiem jak to zrobić :) Przy generowaniu takich stron określimy dokładnie co nas interesuje i będą treści tematyczne :D Ale to już w wersji 3 która pewnie powstanie koło sierpnia noi oczywiście jeszcze więcej szablonów lub sie pokuszę o smarty i wtedy każdy laik sam sobie podmieni grafikę

Namierzyć to będzie myślę jest ciężko gdyż można dowolnie go konfigurować i niema tak naprawdę w wygenerowanych stronach nic szablonowego co by nie wystąpiło na zwyklej stronie

Jak ktos sie dzieli taki softem - nawet za kase to wrozy tylko jedno - zmiany w google ;-)

p.s.

odpalilem generuje, ale mam error na kazdej podstronie w stopce:

Warning: file(../licznik.txt) [function.file]: failed to open stream: No such file or directory in /spam/3.cdk on line 2

Warning: file(../slowa.txt) [function.file]: failed to open stream: No such file or directory in /spam/3.cdk on line 3

Serdecznie pozdrawiam,

Paweł

Widze ze Aniol sie przerzucil z promowania Linkorna i ksiazki na spamiarke bo i niestety tak jak trzeba nazwac czy sie to komus podoba czy tez nie.

Jak tam zmiany właścicielskie w Linkornie? Ale to juz tak troche offtopic

:]

Używaj Cuilla i Hakii

A czy ja mówiłem kiedyś że to nie spamiarka ? - Oczywiście że spamiarka i idealnie się nadaje do systemów wymiany linków i chyba oto w tym chodzi :)

Książkę cały czas promuję i będę promował np patrz stopka :D

Co do linkorna to nie ten temat więc nie zabieram głosu.

Ktoś musi zacząć się dzielić swoim softem bo czy tylko nielicznym wolno posiadać taki soft ? Myślę że każdemu on się należy bo nie każdy potrafi sam to napisać

Pavka - wgraj plik klucz.php ten co masz na serwerze do katalogu demo (tylko nie ten co masz na dysku u siebie!) mozliwe że psadziłem z zabezpieczeniami w demie v2 :)

wgralem, przed wgraniem nie pojawialy sie RSSy po lewej stronie, po wgranie klucz.php po aktywacji z glownego do /demo/ rss-y dzialaja ale stopka dalej lipa , tak jak wkleilem

Serdecznie pozdrawiam,

Paweł

Czyli przesadziłem :)

Wstaw taką zawartość do pliku stopka.php

<?php
$file = file("../licznik.txt");
$filea = file("../slowa.txt");
$counta = count($filea);
$i=0;
while($i <= 4) {
$rand = rand(0, $file[0]);
$randa = rand(0, $counta - 1);
$abc = $filea[$randa];
if(@!eregi($abc, $a)) {
echo"<a style='text-decoration: none' href=\"$rand.php\">$abc</a> ";
$a .= "$abc ";
$i++;
}
}
?>

I powinno śmigać ładnie

Kazdy wlasciciel softu jest jego wlascicielem i moze z nim doslowanie wszystko

Pozostaje pytanie:

Czy skrypt ten jest na tyle rewolucyjny ze namiesza troche w systemach wymaniy linkow oraz w samym Google? O tym sie przekonamy juz za jakis czas.

Używaj Cuilla i Hakii

juz sobie poradzilem, pliki linki i slowa odnosza sie ../ a nie do katalogu , wrzucilem pliki wyzej do glownego i nie wywala bledu, ten Twoj kod tez ok ale poprawilem

$file = file("../licznik.txt");

$filea = file("../slowa.txt");

na

$file = file("licznik.txt");

$filea = file("slowa.txt");

Serdecznie pozdrawiam,

Paweł

w czym moze byc problem?

Fatal error: Maximum execution time of 30 seconds exceeded in /srv/www/vhosts/muzyczne.net/subdomains/wydarzenia/httpdocs/klucz.php(3) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code on line 107

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności