Skocz do zawartości

Zaplecze inaczej

Paweł Kobis

Rekomendowane odpowiedzi

witaj Pawle,

Widze że w końcu konkretna odmiana która mi się podoba. Dzielisz się a to bardzo miłe !.

Co do dema - pokaż jakąś próbke zaindeksowanej - przecież nawet jak trachną demo to olej to.

Qlweba też trachneli po jakimś czasie z hasełka a był popularny.

Więc rozumiem smile.gif Pawle że na następnej Seo party będziesz gościem i zaprezentujesz jeszcze lepsze DEMA.

Mam nadzieje że dobrze zrozumiałem Twoje intencje co do dzielenia się pomysłami !.

Szooku, tylko nazwij party po imieniu, tj: Spam Party 2k8 :]

ciekaw jestem czy choćby smycz da jakiś sponsor :)

• Odpowiedzi 391
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
qwertyuiop, boli Cię to? Im więcej będzie takich stron tym szybciej doczekamy się lepsze algo ze strony naszych partnerów z google.

Chyba sam nie wiesz co mówisz.

Jak by był lepszy algorytm to byś stracił pracę.

a ja sadze ze zostanie zaszyfrowany, gdyz wtedy wielu by go przerobilo i sprzedawala jako swoj, niestety tacy jestesmy

Mów za siebie ;)

@Do autora:

Da rade ten skrypt przyspieszyc? jaka to spamiarka jak z 1 folderu robi caly dzien 1k+ stron... ;)

Spamiarka z definicji nazwy, ktora mam w glowie to cos kolo 10k na godzine :P

Serdecznie pozdrawiam,

Paweł

Dzieki Pawel, wszystko dziala.

p.s. tez jak szook mam nadzeje ze sie zmieniles na lepsze:)

1 - to nie jest spamiarka na ilość ale na jakość. Nie sztuka zrobić 100 000 podstron i mieć 100 000 podstron w SI. Tak czy siak indeksowanie tez chwile zajmuje. zasada tego softu v1 to autogenerowanie. Pozwul weisc bota na 10 podstron i zobaczysz co się stanie. Jak bot zacznie szalec po stronie to ilosc podstron bedzie potezna 1 wejscie na strone = 1 nowa podstrona, 1 odswierzenie strony = 1 nowa podstrona

2 - v2 tego softu jest w pelni konfigurowalna jesli minimalna ilosc bedziemy pobierac to bedzie szybsza niz v1 ale jak zaznaczymy wszystko na full bedzie wolniejsza! Kosztem jakosci spamu skracamy czas.

3 - ciesze sie ze wam sie podoba - jeszcze troche czasu i dopieszcze v2 zeby bylo cacy

Czekam z niecierpliwością na płatną v2 - bardzo ciekawy skrypt.

PS. Właśnie mam przed sobą książkę autora wątku, jeszcze ciepła.. nawet nie wiedziałem..

@Do autora:

A ktora wersje tu udostepniles? Bo nie widze numerka wersji nigdzie na wierzchu... i to tylko w demo nie ma tych full opcji do konfiga? czyli co , to jest ta szybsza wersja = gorsza jakosc? tak czy siak wolna ;)

Nowe zakladki w FF sa fajne ale ja mam 1 mbit-a i na 4 nie wyrabia :P

Serdecznie pozdrawiam,

Paweł

Udostepniona jest v1

Nie musicie sami tego generowac! Podlinkujcie i zostawcie to w spokoju boty wam wszystko zalatwia !! Jezu po co cos generować samemu skoro ma to robic bot? nawet jak nie wygenerujecie 1000 0000 podstron to i tak bot wam jest potzrebny zeby zaindeksowac to ! a jak bot weidzie to utworzy nowa postrone i tak w nieskonczonosc

Może być :) zyskają Ci co maja soft :P - powiem tak z doświadczenia że skozystałem z podlinkowania w systemie po 48h same boty wygenerowaly 400 podstron ;) zobaczymy ile bedzie po kolejnych 48h ;) - mowa o wersji v1 (czyli 400 botow bylo na spamie)

Jak to się mówi kto pierwszy ten lepszy ;) ale faktycznie jak tego powstanie z 1000 to mogą się pojawić poważne problemy z botami na innych stronach szczególnie v2 jak zacznie dzialac gdzi wszystko wyglada naprawde za*******e ładnie i można się pokusić o stosowanie reklam jeśli dobrze to zrobimy!

Ja tam wyznaje zasade uzywasz miej u siebie, to co wygeneruje od razu parsuje do htmla i wrzucam oddzielnie taki pasozyt ze mnie , z gory zakladam, ze tego nie kupie a jak wylaczysz demo to i spam przestanie dzalac

Serdecznie pozdrawiam,

Paweł

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności