Skocz do zawartości

Zaplecze inaczej

Paweł Kobis

Rekomendowane odpowiedzi

hehehe za jakiś czas pojawią się tematy dlaczego google przestało indeksować nowe strony...

już dziś mogę odpowiedzieć na przyszłe pytania bot poprostu ugrzęźnie w tym skrypcie na spory kawałek czasu :)

chyba przesadzasz ludzie sprzedajacy traffic do peakclicka czy innego exoclicka generuja tony rozniastego spamu i jakos boty to indexuja potem jakis chinczyk wywala z indexu a oni znowu generuja ;P i wszyscy szczesliwi :(

Kontakt: email/gtalk:pawel@tykwinski.pl, gg:5154380, skype:clpik-

NAJLEPSZY tani hosting W SIECI! Jeszcze lepszy HOSTING SEO

428x60.gif

• Odpowiedzi 391
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Przyszedł czas juz na pre-finalna wersje systemu generujacego tresci

https://rapidshare.com/files/42355558/demo-...-v-2-1.rar.html

Macie odblokowany config i mozna sobie juz ladnie wszystko ustalac jedyne ograniczenie to takie ze mozna maxymalnie 10 podstron wygenerowac przy jego pomocy. Jesli macie jeszcze jakies pomysly to prosze je zglaszac zanim ukaze sie final v2 ;)

Dziala i to pieknie.

Edit: Paweł, napisz raz jeszcze na przyszlosc, jak ta maszynke zatrzymac? skasowac plik generuj.php?

Dobra wersja poprawiona :rolleyes:

https://rapidshare.com/files/42398426/demo-...r-v2-2.rar.html

Sprawdzone na kilku serwerach wszedzie dziala poprawnie ;) - zamiast spuscic z tonu jeszcze troche dokrecilem :) i poprawilem kilka bledow

1 - bardziej SEO jest wersja np dodaje slowo kluczowe do tytulu

2 - title dla obraska takie samo jak tytul

3 - title dla linkow w stopce

4 - rss sa po waszej stronie oraz plik.txt z dowolna trescia

5 - kosmetyczne zmiany w silniku aby go przyspieszyc

Instalacja:

licznik.txt nadaj prawa 666

gen.php - nadaj prawa 777

slowa.txt - wpisz swoje slowa kluczowe

linki.txt - wpisz swoje tresci/linki jakie maja sie pojawiac

reklamaxxx.php - w tych plikach sa reklamy ktore beda sie wyswietlac mozna wstawic dowolny kod

wiadomosci.txt - wpisz swoje kanaly rss z kad ma parsowac tresci

ksiazka.txt - mozesz dodac/wyedytowac swoje tresci

wyedytuj plik config.php i ustaw sobie wszystko zgodnie z opisami bardzo wazne

Dziala znakomicie wszystko

No i w końcu wszystkie systemy tak sie rozmyją na spamie że pokemony stracą zaplecze.

Brak linków z systemów brak kasy za pozycjonowanie za wyniki.

Jak mawiali górale "roz sie udo roz nie udo" teraz się nie uda wyrwać pozycjonowania za tydzień za całe 50PLN netto.

Paweł jak Cię nie lubiałem tak Cię pokochałem. Bardzo mi się spodobał ten Twój wyjechany SPAM.

WYZNAWCY POZYCJONOWANIA

PROPONUJE WAM SKUTECZNĄ ALTERNATYWĘ

Pozycjonowanie dla każdego

Hehe gotuje Pozycjonerów wkrótce

Nie pozycjonuje stron nikomu więc nie mam interesu w opowiadaniu bajek.

hehe

no pewnie, że spam- to wiadome, ale czy to strasznie wpłynie na systemy- myślę, że nie.

Ludzie którym zależy na stabilnej pozycji będą mieli pewnie dużo rezerwowych punktów a co za tym idzie, wrzucą wiecej spamów do systemu. Wydaje mi się, że lepszą moc będzie miał taki spam niż kolejny qlweb.

Fajna zabawka, ale ...

Wg mnie stosowanie tego skryptu na takich warunkach jest zbyt niebezpieczne. Anioł zaszyfrował kod, wiec nie wiadomo co w środku siedzi. Może za jakiś czas includować swoje linki a właściciele spamu nawet nie będą o tym wiedzieli, bo niby jak sprawdzić kilkadziesiąt tysięcy podstron. Po drugie na hasło wersja no limit wykrętnie coś tam odpowiada:

Nie będzie takiej wersji z jednego powodu - tworze skrypt który ma generować unikalną treść i po mojej stronie jest mechanizm odpowiedzialny za to. Nie chcę aby to się rozlazło wszędzie. Poza tym drugim problemem jest to że jak będę miał namierzać lewe kopie jak masz unlimited ?

Jasna sprawa, że będzie miał w bazie adresy wszystkich spamów i jak nadejdzie odpowiedni moment, czyli część ludzi zacznie opierać pozycjonowanie na generowaniu spamu, to może wysłać taką listę domen do gugielka.

To tylko kilka przykładów. Nie mówię, że Anioł to zrobi, ale że może to robić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności