Skocz do zawartości

Pozycjonowanie jednym kliknieciem - 740mb sztucznej inteligencji

Czachapl

Rekomendowane odpowiedzi

Temat z biznes forum :

Witam.

Jak każdy kto posiada strone/sklep internetowy i chce na tym dobrze zarabiać mui być dobra reklama a głównie reklama w wyszukiwarkach (pozycjonowanie).

Wiemy że pozycjonowanie nie jest tanie jest to od 500 zł w góre w dobrej firmie i dlatego opracowałem pewien pomysł.

Chce stworzyć aplikacje, która zdalnie będzie pozycjonować chodzi mi oto że będzie panel dzięki, któremy będzie można łatwo pozycjonować storny jedno klikniecie i strona jest pozycjonowana przez ilosc klikniec - każda strona zanim zostanie wypozycjonowana zostaja w niej nabite wejscia przez panel, który będzie oszukiwał wyszukiwarke (robota) po 1,2 dniach strona jest na 1 pozycji w danej tematyce.

Cena pozycjonowania to 200 zł/mc (jednorozowo za ta cene można pozycjonować 4strony pod rozne nazwy).

Program jest przygotowany juz.Praca nad opracowaniem technologi, która będzie oszukiwać wyszukiwarke trwała od 2005 roku.

Technologie wykonania: C++(WinApi,STL),Ruby on rails,ssl,sztuczna inteligencja.

Proszę mi powiedzieć czyCały program zajmuje ok.740mb.

I kod źródłowy ma 34 tys linijek.

opłaca się to dać na rynek.

Pozdrawiam.

i dalej

Tam niema dużo napisane w szutcznej inteligencji tylko to że oszukuje przegladarke internetowa o wejscia i tylko to - to ile to może mnieć mb 2GB.

Jestem administratorem sieci/programista w banku i wiem jak to musi zostac zrobione żeby nie miało dużo mb.

ciekawe w jakim ??

Link do całego wątku : biznesforum.pl/topics17/pozycjonowanie-vt13125.htm

LOL

Widać, że dziecko za dużo filmów się naoglądało.

Chociaż teoretycznie taki program można napisać, ale to tylko proste frazy i jeśli zostałby upubliczniony to jego skuteczność spadłaby do zera.

Zgadzam się z Tobą ale proste frazy można bardzo szybko wypozycjonować także niema sensu taki soft. Pozatym pomyśl gdyby był za free w necie to było by znowu pełno bezsensownych stron bo ktoś chciał się sprawdzić. Pewnie oglądał ten film co była jakiś czas temu o google ;) Nawet gdyby wyszedł taki soft pod proste frazy wolałbym korzystać ze swojej wiedzy zdobytej tutaj na forum niż się nim bawić.

Jestem administratorem sieci/programista w banku i wiem jak to musi zostac zrobione żeby nie miało dużo mb.
Banku.. spermy :]

Na łatwe frazy wystarczy średni link i po sprawie, każdy z nas ma tutaj jakieś zaplecze i bez problemu takie coś dokona, ale niewątpliwie taki program byłby hitem na webhelpie i allegro ;)

Pozdro

Proszę mi powiedzieć czyCały program zajmuje ok.740mb.

I kod źródłowy ma 34 tys linijek.

No bo jak się pisze:

#
i
nclu
de
<io
stre

am>

....

to może tyle linijek wyjść ;)

Swoją drogą - 34 tys. linijek kodu, praca od 2005 roku, a facet się pyta, czy wydanie tego programu było by opłacalne.

Chyba powinien się zastanowić przed rozpoczęciem kodowania, fu, przed rozpoczęciem planowania całego projektu.

Osoba sprawia wrażenie, że nie wie po co zrobiła program i po skompilowaniu go, nie wie co z nim dalej robić...

btw... może te 740 MB zajmowały same źródła :D

Dla porównania - prosty program Hello World po kompilacji (w zależności od platformy) zajmuje ok. 300 kb.

Być może szuka jakejś power maszyny, która to wszystko podlinkuje i skompiluje :(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności