Skocz do zawartości

Domena ala az.pl

Mlody

Rekomendowane odpowiedzi

Mlody, moze to Ciebie zainteresuje:

https://www.8p.pl/dodatki.php

(strona dostepna po zalogowaniu)

Raczej nie za taki koszt :)

Większość "dobrych" hostingodawców daje nie ograniczoną możliwość tworzenia subdomen w swojej domenie - a w każecie za to płacić (to mi się od początku nie podobało jak przeglądałem waszą ofertę ... - rozumiem złotówka, czy coś takiego taka symboliczność ale to jest "poniżej pasa")

Oczywiście chodziło mi o to, że jak jest się klientem hostingu np. iq to w ich domenie można tworzyć dowolną ilość adresów.

Wiem, że w az kosztuje 30 zł. ale nigdzie indziej nie znalazłem możliwości domeny/subdomeny na dns (bo np. xorg.pl ma ale oni jakieś reklamy czy coś mogą wrzucać, podobnie robi vel.pl).

Zastanawiam się na az.pl bo z tego co widziałem np. Mar na swoje katalogi ma od nich subdomeny/domeny.

No i co znaczy "nie drogo"? 1, 3, 5 zl za rok? Nawet na kom.pl juz nie ma za free (20 zl netto). Chodzi o to, ze jak cos chcesz w tej cenie (typu 2 zl za rok) to mozesz sie liczyc tez z tym, ze po np. pol roku domena przestanie istniec albo ci ja ktos zabierze. Malo takich przypadkow bylo? Albo popros jakis znajomych zeby Ci zrobili delegacje na IP / DNS albo niestety - trzeba zaplacic normalna cene. Nie obraz sie, ale za te 3 zl czy ile bys tam chcial, to sie nie oplaca nawet SSH uruchamiac, a co dopiero mowic o ksiegowaniu itp....

Po prostu tani hosting. Zobacz nasze tanie serwery i oczywiście domeny.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności