Skocz do zawartości

Bielsko Biała

Mar

Rekomendowane odpowiedzi

o mega pomysł ! :)

wiem ze na szyndzielni kiedys robili znajomi całonocne imprezy (https://szyndzielnia.cba.pl/) . mozna sobie wejsc piechotą, można wjechać kolejką.

może da rade zorganizować coś podobnego ? (oczywiście z muzyką inną lub bez :) )

• Odpowiedzi 33
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
@neeon: nikt cię nie zmusza do przyjazdu na wieś :/

żartuje oczywiście zaliczyłem kilka fajnych imprez w tychach dziewczyny macie też niczego sobie :D

edit:

znam taki dość fajny ośrodek tylko że troszkę drogo

https://www.kocierz.pl/ , ale myślę że może kto mi zasponsoruje wyjazd za dwa linki na blogu PR 2 :P

Tych czy tamtych, chyba powinno być Tychach, bo nie wszyscy wiedzą.. ;P

Co do BB, termin jak najbardziej otwarty, może być w górach, może być w centrum...

Ja bym proponował na razie niewielkie spotkanie w centrum, jak na pierwszy raz, później można planować coś większego.. z noclegami i innymi atrakcjami, choćby nawet na Słowacji :). Jako początek, to może już być ten piątek... jakieś tychy się wypije ... i można myśleć nad większą imprezą...

Ucieszył mnie fakt, że jest spore zainteresowanie, nie wiedziałem, że tyle pozycjonerów w Beskidach mamy... :)

Pozdrawiam,

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

Dam wam złotą rade, ustawiacie na początku orentacyjny termin taki na 95%, znajdujecie lokal gdzie może byc spotkanie, ewentualnie jeżeli bedą ludzie przyjezdni organizujecie jakiś nocleg (oczywiście przyjezdni sobie płacą) dopiero takie coś ogłaszacie jako propozycje spotkania, jeżeli termi bedzie w połowie sierpnia to repreznetacja Katowic wpadnie :blink: no i z nami pewnie jeszcze jakieś 10 osób ;)

Marketing internetowy dla firm

ja jestem chętny...

tylko poproszę o chłodniejsze powietrze bo w taką pogodę jak dziś nie wychodzę z domu...

ale impez z te wakacje faktcznie sie namnożyło, ktos chce nas oderwac od pracy:P

Robi się :) dla Pana przedmówyc zamówimy specjalnie małą chmurke z której będzie padał deszcz oraz mały mikroklimat.Ja mam zamiar w najlepsze wygrzewać się na słoncu a tak zupełnie szczerze to party myslałbym bym rozpocząc w godzinach około 17 i do rana,chyba że ktoś miałby inne propozycje.

UX+SEM=ROI!

mail:dszpak(malpa-at)gmail.com

17 w BB w obecnych upałach? Nie polecam, po osobistym doświadczeniu :)

Widzę, że w moim mieście coś organizować chcecie, byłoby miło, może jak czas pozwoli sam wpadnę, w każdym bądź razie zapraszam do Bielska, chociażby Nirvana czy Płonąca Żyrafa Wami/Nami nie pogardzi :) A i nawet miejsca na rzeczy typu mecz (jaki mieliście na seo spotkaniu ostatnim dużym) nie zabraknie.

W jednym słowie - zapraszam ;-)

Ay, caramba!

Więc nie gadać dużo, tylko podawać konkretny termin, konkretne miejsce... bo tak będziemy z rok dyskutować i nic z tego nie wyjdzie..

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

• 3 tygodnie później...

Panowie co jest z Wami?, już niedługo koniec wakacji... upałów już też nie ma...

Ja rzut beretem od centrum, więc się do terminu dostosuję.

Mar.

Dla mnie mogła by być, choć wątpię czy wypali... dlatego trochę zmieniłem plany, i planuję wpaść na śląskie spotkanie w Katowicach połączone z Spodek 2.0, chyba nikt nie będzie miał nic przeciwko, jak się tam zjawię.. :D

Mar.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności