Skocz do zawartości

PHPSESSID w url

Rekomendowane odpowiedzi

Kod w PHP napisany przez nker jest OK, ale można też dodać w pliku .htaccess zaraz pod RewriteEngine On:

Options FollowSymLinks
php_flag session.use_trans_sid off

Powyższy kod spowoduje wyłączenie doklejania sesji do linków. Nie działa to jednak serwerach, w których konfiguracji session.use_trans_sid jest ustawione na "on".

kcs_kataloog_info.gif - katalog stron KCS promocja stron - dodaj ciekawą stronę

pks-katalog.gif - katalog stron PKS interesujące strony - dodaj interesującą stronę

Najlepsze miejsce dla e-mieszkańca powiatu piaseczyńskiego to serwis e-piaseczno i okolice

Martin, jaskółki mówiły, że szykujesz się po odejściu Gizmoo na Moda. Prawda li to?

Gdzie widziałaś (słyszałaś) te "jaskółki", bo mi nic nie mówiły... Może do mnie nie doleciały, bo je ktoś po drodze przechwycił... :)

kcs_kataloog_info.gif - katalog stron KCS promocja stron - dodaj ciekawą stronę

pks-katalog.gif - katalog stron PKS interesujące strony - dodaj interesującą stronę

Najlepsze miejsce dla e-mieszkańca powiatu piaseczyńskiego to serwis e-piaseczno i okolice

Gdzie widziałaś (słyszałaś) te "jaskółki", bo mi nic nie mówiły... Może do mnie nie doleciały, bo je ktoś po drodze przechwycił... :)

Aaa, to są takie prywatne ptaszki w klatce. Nieloty. Podkarmiam je kebabem i śpiewają jak z nut :)

ps. Ale to byłaby dobra wiadomość.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności