Skocz do zawartości

az.pl - jak wam ostatnio dziala?

rafaln

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

jak w temacie. Przedluzylem ostatnio na kolejny rok konto w az.pl, i zaczelo sie: raz dziala raz nie.

Oczywiscie w koncowym okresie, na ktory poprzednio wykupilem konto wszystko bylo cacy.

Nie wiem jak to jest ale zwykle jak sie za cos juz zaplaci to to zaczyna po chwili szwankowac :|

Mozliwe sa jakies manipulacje ze strony tej firmy ? :)

Az.pl trochę mnie ostatnio "zdenerwował" (bardzo delikatnie to ująłem). Nic nie mówiąc pozmieniali kodowanie znaków we wszystkich moich bazach danych i rozjechało się kilka rzeczy. Co prawda po moim telefonie powrócili do poprzedniego kodowania, ale do tej pory musiałem robić porządki w bazie. :)

kcs_kataloog_info.gif - katalog stron KCS promocja stron - dodaj ciekawą stronę

pks-katalog.gif - katalog stron PKS interesujące strony - dodaj interesującą stronę

Najlepsze miejsce dla e-mieszkańca powiatu piaseczyńskiego to serwis e-piaseczno i okolice

to ja też ponarzekam, ale na domeny, tj. ich system księgująco-powiadamiająco-przedłużający domeny, czyli generalnie, jak przedłużę daną to i tak dalej otrzymuje komunikaty, że domena nie opłacona, ostatnio przedłużyłem kilka dni temu kilka z nich, zapłaciłem od razu (płacę z inteligo), i do dzisiaj otrzymałem dwa e-maile z fakturami pro-forma za te domeny, które już opłaciłem :/ proszą o dokonanie płatności...

przy każdym takim e-mailu włażę do panelu, sprawdzam czy wszystko w porządku, i już mnie to denerwuje, przerzucam sie do home.pl...

poza tym w jednym z miejsc w ich interfejsie, w podsumowaniu po przedłużeniu domen, tj. korzystając z:

https://www.az.pl/domena-przedluzenie-odnowienie-domeny.html

logując się, zakupując przedłużenie, mamy na koniec podsumowanie, a na zakładce 'szczegóły zamówienia' jest podane...

68621765ly7.th.jpg

hasło do mojego konta!!! nie **** tylko normalnie wpisane hasło takie jakie mam!! ktoś wie po co?

dobrze, że chociaż na e-maila mi go nie wysyłają z fakturą...

połączenie też nie chyba zwykłe, nie ma choćby https://...

w bazie pewnie też 'na żywca' hasła są wpisane, nie się ktoś tam włamie tylko...

na dodatek, jak swego czasu zmieniałem DNS dla jednej domeny to akurat mieli jakieś kilkudniowe problemy techniczne, i zmiana DNS nie była możliwa :)

hasło do mojego konta!!! nie **** tylko normalnie wpisane hasło takie jakie mam!! ktoś wie po co?

To najnowszy standard bezpieczeństwa przechowywania hasła. Jak masz je bez kodowania, to jest bezpieczniej :) (ŻART) A tak na poważnie, to też nurtuje mnie to pytanie.

kcs_kataloog_info.gif - katalog stron KCS promocja stron - dodaj ciekawą stronę

pks-katalog.gif - katalog stron PKS interesujące strony - dodaj interesującą stronę

Najlepsze miejsce dla e-mieszkańca powiatu piaseczyńskiego to serwis e-piaseczno i okolice

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności