Skocz do zawartości

keywords

sesq

Rekomendowane odpowiedzi

Czesc,

Jak mam keywordsy na stronie w html napisac

1. jacek,wacek,pankracek,rogaliki ryżowe

2. jacek, wacek, pankracek, rogaliki ryżowe

3. jacek wacek pankracek rogaliki ryżowe

Jak dodaje strone do katalogów ( narazie tylko to umiem, moze jeszcze jakas porada? ) to wpisywac keywords w takiej samej formie jak sa napisane na stronie ?

1. jacek, wacek, pankracek, rogaliki ryżowe
Tak będzie najlepiej
Jak dodaje strone do katalogów ( narazie tylko to umiem, moze jeszcze jakas porada? ) to wpisywac keywords w takiej samej formie jak sa napisane na stronie ?

Oprócz katalogów dodawaj również strone do preselli, a co do tego w jakiej formie wpisywać to mieszaj kolejność słów kluczowych np. jacek, rogaliki ryżowe, wacek, pankracek. Ja dodaje do katalogów tak samo jak mam na stronie i niema żadnych problemów.

Może się lekko podłączę, bo też pytanie o keywords :).

Czy w anchorze ma znaczenie ile słów kluczowych będzie? Czy jest jakaś różnica w sile linku:

1. słowo1

2. słowo1, słowo słowo2,

3. słowo1, słowo słowo2, słowo3,

Czy słowo1 w pkt 1 jest "silniejsze" od tego w pkt. 3 czy to bez znaczenia?

Dziekuje za odpowiedz. Jeszcze mam pytanko.

Jezeli dziennie dodaje strone do 10 katalogow ( no i teraz zaczne dodawac do precli ), chciałbym widziec jakis postęp mojej pracy, jedyne co znam to Pagerank, ale on jest liczony raz na kwartał to sporo czasu, bede pozycjonowal przez 3 miesiace w ciemno ?

nie - pozycjonujesz - by być na swoje słowa kluczowe wysoko - sprawdzaj pozycje strony w google za pomocą narzędzi - nawet na tym forum jest szukajka do 500 pozycji

dla Twoich okien najlepsze markizy - dla wszystkich adwokat - lub książka telefoniczna - oferty różnego typu, taniej nie będzie

sesq, najlepiej wpisywać tytuł, opis i słowa kluczowe inne niż są w kodzie strony. Staraj się ich nie powtarzać i przede wszystkim zadbaj o zróżnicowanie anchorów.

Czy w anchorze ma znaczenie ile słów kluczowych będzie?

Wartość linka rozkłada się na ilość słów kluczowych. Im bardziej konkurencyjne frazy, na jakie pozycjonujesz, tym mniej słów powinno się znajdować w anchorach. Oczywiście pozycjonowanie rozpoczynaj od tych mniej konkurencyjnych, bo minie trochę czasu zanim na te popularne zdobędziesz jakieś sensowne pozycje. Poza tym - nie szalej i staraj się o w miarę naturalny przyrost linków - tu mam na myśli m.in. katalogi, o które pytasz. Zastanów się, jak wyglądają najbardziej naturalne linki z różnych źródeł i staraj się właśnie takie zdobywać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności