Skocz do zawartości

Mini Konkurs site2k7

jimmi

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 405
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Eeee... Ale niby po co ukrywać strony konkursowe, skoro jest wymagane

zamieszczenie na stronie głównej linka do strony konkursowej
.

Łatwo można sobie wyszukać... :)

Pokażę wam tylko systemy wymiany linków.

kruzyk.1.gif

Ja na razie widze, jedną osobę z prawdziwego zdarzenia, która bierze udział w konkursie. 90% poważnych graczy się nigdy nie zgłosi do takiego konkursu. Siedzisz cicho to kręcisz kasę, wychylisz się to podetną Ci skrzydła błyskawicznie.

Reszta osób z listy albo robi to dla czystej zabawy, albo nie przykłada do tego takiej mocy jak do innych swoich projektów.

Nie spodziewaj się cudów :) Na forum jest wiele osób, które potrafią zrobić kilka razy więcej niż 2. a nawet 1. w tym samym czasie :)

Ja na razie widze, jedną osobę z prawdziwego zdarzenia, która bierze udział w konkursie. 90% poważnych graczy się nigdy nie zgłosi do takiego konkursu. Siedzisz cicho to kręcisz kasę, wychylisz się to podetną Ci skrzydła błyskawicznie.

Przez ostatnie 3 lata też tak myślałem, ukrywałem się :) wystydziłem się przyznac ze jestem pozycjonerem :) a teraz wręcz przeciwnie już tego nie ukrywam, traktuje to jako jedną z dziedzin zarobkowych na życie. Znam wielu mocaży co się nie odzywają na forum wogle nie walczą o wykreowany przez PIO PR, poprostu każdy ma swoj sposób na życie.

A konkurs jest wakacyjną zabawą i też w nim biorę udział chociaż nie oficjalnie bo organizatorzy nie mogą ale tak dla sportu i adrenalinki.

Przecież jak bedzie konkurs na pozycjonowanie to też tak samo możecie się tłumaczyc .

Ostatnio pewnie redaktor i IDG zapynał nas "jak znaleśc pozycjonera" przyznałem ze nie potrafię tak naprawdę odpowiedziec na to pytanie, dlaczego bo wszyscy są pochowani.

Marketing internetowy dla firm

czy wyniki konkursu sa aktualne?:)bo az nie moge uwierzyc ze ktos moze osiangac w tym czasie 27 k podstron,xann masz racje wiekszosc wielkich nie wezmie udzialu w tym konkursu bo :

a)to nie jest jakis duzy konkurs ...no i cel do osiagniecia moim zdaniem nie jest ambitny

LOK - LIGA OBRONY KRAJU

ale warto wziac udział dla zabawy. Wlasnie dla sprawdzenia czasu indeksacji, szybkosci bana na domene gdy ja sie szybko indeksuje. Jak narazie widac ma sie dobrze, wynik bardzo realny przy unikalnej treści i dobrym olinkowaniu wewn i zewn. Kilka linków z serwisów o wysokiej wiarygodności i możliwość jest.

I tak widać że google mocno śpi bowiem coś nie zwiększają się sajty.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności